Honza.manta Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Dostal se mi do ruky tenhle řemínek s legendou, že byl vyráběn v Eltonu (pro Elton?) těsně před koncem původní produkce na Prim Sport 2. Víte o tom někdo něco? Nebo je to jen blábol? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
onney Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Jako dítě jsem ho měl na svých primkách. Už jsem je s tímto řemínkem dostal.
accutron Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Dostal se mi do ruky tenhle řemínek s legendou, že byl vyráběn v Eltonu (pro Elton?) těsně před koncem původní produkce na Prim Sport 2. Víte o tom někdo něco? Nebo je to jen blábol? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to naprostá blbost. Originální eltonský řemínek vypadal úplně jinak. Jestli si dobře vzpomínám, tak tyto plastové řemínky k nám přišly z Polska a daly se sehnat v hodinářských prodejnách. Zda se v Polsku vyráběly a nebo šlo jen o reexport z Číny netuším. Elton je však nikdy ke svým Sportům nedával.
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Je to naprostá blbost. Originální eltonský řemínek vypadal úplně jinak. Jestli si dobře vzpomínám, tak tyto plastové řemínky k nám přišly z Polska a daly se sehnat v hodinářských prodejnách. Zda se v Polsku vyráběly a nebo šlo jen o reexport z Číny netuším. Elton je však nikdy ke svým Sportům nedával. Díky. Také jsem si to myslel.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.