Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pro mě je to drahá 7750 s kyklopem, ale pokud jsou to vysněný hodinky, nenech si to rozmluvit ;-)

No nejsou nejlevnejsi, ale kdybych prodal par kousku , jako napr. TUDOR TIGER, Nejake Breitlingy co tu mam tak bych dolozil jen malo a jsou moje. To je to co je tak lakave.

Odesláno
Je tady nekdo kdo ma podobnou predstavu o svzch vysnenych hodinkach? Viz link nize

http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...;numresults=137

To jsou ony. Co vy na to?

Co tvoje sny? To je snad hlavní! Přečteš příspěvky netu, uděláš si názor, vezmeš v prodejně hodinky na ruku(nutné :wub: ), dále uděláš si názor ... Přečteš příspěvky, vezmeš jiné hodinky na ruku... uděláš si názor.. Jako s partnerkou! (partnerem :D ). Pokud chceš kvalitu, tak bez realitní zkoušky to asi moc dobře nejde. A při ceně kvalitních časoměrů/partnerek to jinak nejde.. :crying_anim02: Sorry za filozofii, ale to je realita.

Odesláno
Co tvoje sny? To je snad hlavní! Přečteš příspěvky netu, uděláš si názor, vezmeš v prodejně hodinky na ruku(nutné :wub: ), dále uděláš si názor ... Přečteš příspěvky, vezmeš jiné hodinky na ruku... uděláš si názor.. Jako s partnerkou! (partnerem :D ). Pokud chceš kvalitu, tak bez realitní zkoušky to asi moc dobře nejde. A při ceně kvalitních časoměrů/partnerek to jinak nejde.. :crying_anim02: Sorry za filozofii, ale to je realita.

No na ruce uz jsem je parkrat mel. Coz o to. Jen to finale neprobehlo. Vzdy kdyz jsem mel vytahnout tu kartu tak jsem nakonec couvnul.

Odesláno
No na ruce uz jsem je parkrat mel. Coz o to. Jen to finale neprobehlo. Vzdy kdyz jsem mel vytahnout tu kartu tak jsem nakonec couvnul.

Při tomhle bych si dal 3M "hájenou dobu" na zkoušení jiných vzorů, limitek... Slevy budou vždy (pouze u limitek možná zaváháš... 4x jsi to rozmyslíš 3x změníš názor, i podle toho, co jse dočteš. ..) Nakonec si vybereš správně!!! Dle přítomných "hardcore" členů jsi vybereš správně vždy...ikdyž 4x, a pokaždé jinak.. Tak o tak neřeš..! Dej na svůj pocit na ruce. :guiltysmiley:

Odesláno

Pokud se ti libi jdi do nich, to ze tam je 7750 bych jako velkou nevyhodu nebral, ty hodinky jsou nazivo velmi povedeny.. Nepises proc jsi vzdy couvnul pred placenim, asi tam neco bude, co se ti uplne nezda ;)

Odesláno
Na dream watch jsou trošku obyč ne? Samozřejmě v reálu mohou být zajímavější, ale co člověk to názor a rozhodně jsou pěkné..

Doporucuji kouknout "v realu" !!!!! Jsou to fantasticke budiky!!!! Zkousel jsem v realu i PANERAI GMT 44mm a musim rict ze ty Chopardy se mi libi mnohem vice.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...