Tomas M. Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Ty co jsem uvedl jsou take s 6R15 a jsou stejne jako uvedl ls8ls8 akorad ze na ocelovym tahu. Nevsimnul jsem si prispevku od ls8ls8. Rekl bych, ze na ocelovym tahu nevypadaji az tak jako po dedeckovi Souhlasim, kovovy pasek hodinky vzhledove dost vyrazne zmeni. Porad si nejak nemohu zvyknout na to nazvoslovi. Strojek co hybe ruckama = kalibr, pasek = tah a kdovi co jeste...
bicista Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 A co tyhle sportovnejsiho rázu ??? http://www.azwatch.cz/hodinky/se154-seiko-...2-black-dial-ii
Tomas M. Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 A co tyhle sportovnejsiho rázu ??? http://www.azwatch.cz/hodinky/se154-seiko-...2-black-dial-ii Jsou pekne. Puvodne jsem mel predstavu drazsich hodinek. Z ceho mam trochu obavu je sklo hodinek. Pro me by bylo idealni, kdyby byl utopene v nejake korunce. Zatim jsem mel u vsech hodinek vzdy nejvice omlacene sklo. Treba uz jsem malinko rozumnejsi, i kdyz o tom dost pochybuji:-)
bicista Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Korunka je to cim se ridi cas a natahuji hodinky, kdyz uz tak sklo utopene v lunetě, coz je ten kotouč kolem sklicka. To jen na vysvetlenou aby sme nasly spravnou rec
Tomas M. Odesláno 16. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Korunka je to cim se ridi cas a natahuji hodinky, kdyz uz tak sklo utopene v lunetě, coz je ten kotouč kolem sklicka. To jen na vysvetlenou aby sme nasly spravnou rec Dobre, diky za objasneni. Koukani na obrazky je hezke, ale budu se muset odhodlat jit nekam par hodinek vyzkouset. Nikdy jsem na ruce vetsi hodinky nemel.
little_w Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Dobre, diky za objasneni. Koukani na obrazky je hezke, ale budu se muset odhodlat jit nekam par hodinek vyzkouset. Nikdy jsem na ruce vetsi hodinky nemel. v ramci rodinne pohody doporucuji sledovat prodejni vlakna tady na chronomagu. usetris spoustu penez a nervu.
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 (upraveno) v ramci rodinne pohody doporucuji sledovat prodejni vlakna tady na chronomagu. usetris spoustu penez a nervu. Ano, uz koukam do prodejniho vlakna jestli me neco zaujme. Umistil jsem na web: http://timi.zenfolio.com/p14368850 me stare hodinky Seiko. Prestoze tu rikate jak nosite velke hodinky, mne prijde, ze mam ruku proste malou. Obvod 17,5cm. Upraveno 17. dubna 2010 uživatelem Tomas M.
skalis Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Ano, uz koukam do prodejniho vlakna jestli me neco zaujme. Umistil jsem na web: http://timi.zenfolio.com/p14368850 me stare hodinky Seiko. Prestoze tu rikate, jak nosite velke hodinky, mne prijde, ze mam ruku proste malou. Obvod 17,5cm. To mas ruku podobne velkou jako ja. Muzes nosit velke i mensi, to zalezi hodne na zvyku. Velke jsou vyrazne, coz pridava na machrindexu , mensi jsou zase velmi pohodlne. Chce to vyzkouset, ale myslim, ze jakmile navyknes velkym hodinkam, dolu s prumerem se Ti uz chtit nebude. Pro sebe osobne povazuju za idealni velikost 40 mm (ale zvladam vetsinu od 34 mm do 44 mm ), ale velkou roli hraje i tvar a vyska pouzdra a tvar nozek hodinek. Rozhodne nic nenahradi vyzkouseni hodinek a sbirani vlastnich zkusenosti.
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 To mas ruku podobne velkou jako ja. Muzes nosit velke i mensi, to zalezi hodne na zvyku. Velke jsou vyrazne, coz pridava na machrindexu , mensi jsou zase velmi pohodlne. Chce to vyzkouset, ale myslim, ze jakmile navyknes velkym hodinkam, dolu s prumerem se Ti uz chtit nebude. Pro sebe osobne povazuju za idealni velikost 40 mm (ale zvladam vetsinu od 34 mm do 44 mm ), ale velkou roli hraje i tvar a vyska pouzdra a tvar nozek hodinek. Rozhodne nic nenahradi vyzkouseni hodinek a sbirani vlastnich zkusenosti. Nedavno jsem delal motorovou prepazku do trupu vetrone, je to kolecko prumeru 40mm. Kdyz si to dam na ruku prijde mi to na pohled uplne bez problemu. Koukal jsem,, ze bych nemohl ani reagovat v sekci prodej na inzeratt jestli jsem to dobre pochopil. Takze bych tu mel nekam napsat jeste 20 prispevku? Co me pomerne nastvalo je, ze mi pri registraci neumoznilo pouzitii meho emailu na gmail.com. Da se to nekde zmenit? Neprisel jsem na to.
skalis Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Koukal jsem,, ze bych nemohl ani reagovat v sekci prodej na inzeratt jestli jsem to dobre pochopil. Takze bych tu mel nekam napsat jeste 20 prispevku? Do sekci Prodej a Koupim nemas bez 50 prispevku moznost prispivat. Doporucuju nedelat to, co navrhujes, tedy sesmolit rychle nekam ty zbyvajici, to tu moc lidi rado neuvidi. Mas ale moznost kontaktovat pripadneho prodejce formou SZ (soukroma zprava), takze ani tech 50 prispevku nemusi byt neprekonatelna prekazka.
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Do sekci Prodej a Koupim nemas bez 50 prispevku moznost prispivat. Doporucuju nedelat to, co navrhujes, tedy sesmolit rychle nekam ty zbyvajici, to tu moc lidi rado neuvidi. Mas ale moznost kontaktovat pripadneho prodejce formou SZ (soukroma zprava), takze ani tech 50 prispevku nemusi byt neprekonatelna prekazka. SZ me taky napadla a resil bych to pres ni. Prosimte da se zmenit email? Pouzivam tomas.moravec@gmail.com. A kvuli registraci jsem si musel dat timi.m na seznamu, kam vubec nelezu.
skalis Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 SZ me taky napadla a resil bych to pres ni. Prosimte da se zmenit email? Pouzivam tomas.moravec@gmail.com. A kvuli registraci jsem si musel dat timi.m na seznamu, kam vubec nelezu. To netusim. Ale kdyby to neslo (v Moje nastaveni), tak si muzes na seznamu vytvorit filtr, kterej bude vsechnu prichozi postu preposilat na ten gmail...
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 To netusim. Ale kdyby to neslo (v Moje nastaveni), tak si muzes na seznamu vytvorit filtr, kterej bude vsechnu prichozi postu preposilat na ten gmail... Nejspis to nejde, nepodarilo se mi to nikde najit.
skalis Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Nejspis to nejde, nepodarilo se mi to nikde najit. Moje nastaveni -> vlevo_dole_najdes_podsekci Moznosti -> Zmenit emailovou adresu Jestli to sezere/nesezere gmail, nevim (tipl bych, ze by melo), mozna forma ochrany pred spamboty...
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Moje nastaveni -> vlevo_dole_najdes_podsekci Moznosti -> Zmenit emailovou adresu Jestli to sezere/nesezere gmail, nevim (tipl bych, ze by melo), mozna forma ochrany pred spamboty... Diky za tip. Bohuzel to nevyslo. Nastala chyba. Pokud si nejste jist, jak používat tuto funkci, přečtěte si nápovědu. Navrácená chyba: Emailová adresa nemůže být použita, protože je již v naší databázi. Adresu jsem se snazil pouzit pri registraci, ale vyhodilo mi ji to jako nedovolenou. Ani jsem nemohl pouzit uzivatelske jmeno Tomas, ze uz tu takovy uzivatel existuje. Nechapu, proc bych nemohl mit stejnou adresu jako nekdo jiny, kdyz se vaze ke konkretnimu profilu?
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Asi jim to nefunguje, protoze kdyz si zadam svuj jiny email, tak uz je udajne v databazi.
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 to skalis: Prosimte znas tu nekoho kdo opravuje hodinky? Rad bych se ho zeptal, za kolik penez by mi je nekde otevrelio a navratili 12tku na spravne misto. Nevim jak mam vyndat korunku s osickou, abych mohl vyndat strojek.
skalis Odesláno 17. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 to skalis: Prosimte znas tu nekoho kdo opravuje hodinky? Rad bych se ho zeptal, za kolik penez by mi je nekde otevrelio a navratili 12tku na spravne misto. Nevim jak mam vyndat korunku s osickou, abych mohl vyndat strojek. Jako sejmout a znovu nasadit rucky? To zvladne kazdy hodinar. Jinak hledej - je tu dost vlaken s info o dobrych hodinarich po cele republice. Co se tyce tech na foru, tak se mi vybavuji mechano, haslermetra, ale jsou tu i dalsi... Pokud mas konkretni problem, tak si zaloz vlakno v sekci Opravy, servis a pomoc s hodinkami.
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Jako sejmout a znovu nasadit rucky? To zvladne kazdy hodinar. Jinak hledej - je tu dost vlaken s info o dobrych hodinarich po cele republice. Co se tyce tech na foru, tak se mi vybavuji mechano, haslermetra, ale jsou tu i dalsi... Pokud mas konkretni problem, tak si zaloz vlakno v sekci Opravy, servis a pomoc s hodinkami. Nejsem si jisty, ze ma cenu kvuli tomu zakladat nove vlakno. Problem je videt na teto: http://timi.zenfolio.com/p14368850/h50bf2e4#h50bf2e4 fotce. Tyto hodinky uz dnes asi nemaji moc velkou cenu. A za opravu by se mi nechteklo davat mnoho penez. Premyslel jsem, ze je otevru sam.
Tomas M. Odesláno 17. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2010 Prosimte co znamena SQ 100? To je tip vnitrku co pohani rucicky? Hledal jsem Seiko SQ 100 na internetu a nasel uplne jine hodinky, takze typ hodinek to nebude. Byly kupovane u hodinare v Praze 10 pred mnoha lety.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se