Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé, mám takový problém s Operou a Youtube...chci si něco pustit na jůtubu a vyhodí mi to tohle..viz obrázek. Tak to tedy upgaeduju a houbyhouby zlatá rybko. Mám Winy 7..no... :crying_anim02: Nevíte co to může být?

post-5298-1271348236.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno

Stejný prohlížeč, stejný problém :( , IE8 to také zvládá bez problémů, ale ten nepoužívám, budu se muset bez youtube nějaký čas obejít.

Návštěvník Snow
Odesláno

to abbot - až na tohle zaškobrtnutí jsem spokojený, nasosal jsem si beta verzi 10.52.3353 a jede to v pohodě.

Návštěvník Snow
Odesláno
  Diamondking napsal:
Čo to je hen také Cookies a jak se to maže :-)

Stačí když dáš Nástroje a pak vymazat Soukromá data. Následně už frčíš a díváš se na leteckou katastrofu.

Odesláno
  Snow napsal:
Stačí když dáš Nástroje a pak vymazat Soukromá data. Následně už frčíš a díváš se na leteckou katastrofu.

Jjjj..už jsem to našel a ty katastrofy byly první co my vyjelo na jůtůbu tak jsem to frknul jako ukázku.. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
to Diamondking - už také hraješ ?

Vymazal jsem všechno přes Nastavení v Opeře a prdlačky..jůtub nejde :thumbsdown_anim:

To kašlu.....Google Chrome je rychlejší....

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno (upraveno)

Ve Windows XP (Opera 10.20) všechno běží úplně normálně. Sice Operu už nepoužívám, páč tahle nová mi přijde děsně nepohodlná a nemůžu najít nic z toho, na co jsem byl zvyklý, ale funguje.

Oprava: mám Operu 10.51

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)
  paolous napsal:

Jo, možná to experti řeší a asi byl problém na straně jůtubu..jenže bylo zvláštní, že přítulka se přihlásila na svůj profil a jůtub ji šel v pohodě. Tak jsem sakra vzal, odinstaloval všechno co mělo společné s Operou a nainstaloval znovu a ejhle, ono to jde.....jsem z toho voľaaký zmetěný :guiltysmiley:

Jo prdlajs jde..furt to hází tady tu hlášku:

post-5298-1271360930.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...