Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim. Vedel by mi niekto napisat modelove cisla rady Landmaster pripadne link na nejaky overeny shop s nimi? (pokojne aj ebay)

zalubil som sa do tychto. aj ked tusim ze to bude poriadna palka, resp. ze nebude realne ich zohnat :(

Ty_SeikoLandMaster.jpg

Odesláno

Vzhledem k tomu, že se jedná o výroční model, tak to bude nejspíš solidní limitka. Kdysi v minulosti je tu už někdo uváděl jako své dream watch, nebo alespoň jedny z nich. Zároveň padla i informace o jejich "nedostupnosti".

Takže Ti držím palce a pokud na ně natrefíš, tak by informací o dostupnosti nepohrdlo jistě více členů tohoto fora.

Odesláno

no s tym ze tieto konkretne uz nezozeniem som sa zmieril :( bolo ich vyrobenych len 500 kusov a second hand ficia po 2000 a viac dolarov. islo mi skor o to najst nejake podobne zo seriovej produkcie. a neviem najst nikde nejaky zoznam modelov landmaster

Návštěvník admira
Odesláno

SBDW005.jpg SBDB003.jpg SBCN003.jpg

Toto jsou LANDMASTERy v soucasne nabidce. (pouze Japonsky)

Odesláno

Podmínkou je vzhled vyobrazených (PVD to asi není, spíše něco lako elox), nebo prostá existence kompasové lunety, která je pokud se nepletu charakteristickým prvkem modelů s přívlastkem LandMonster?

Odesláno
V tom odkazu jsem nic nenašel...

Na strance z meho linku je odkaz na starsi inzerat ktery timto aktualizoval - koukam, ze fotky uz nefunguji ale mel by byt aktualni. Kontaktuj prodejce ( je spolehlivy ) at ti posle/uploadne fotky znovu.

Odesláno

levistrauss: ocel sa neda eloxovat kedze pri eloxovani sa kov namaca do kyseliny sirovej, z hodiniek by vela neostalo ;) eloxovat sa da len hlinik

dantechno: super , dakujem. pozriem to.

Odesláno

Hodně se mi líbí tyhle, ale zatím jsem nenašel nové pod 5.000 dolarů (a k tomu si ještě připočti DPH za dovoz z Japonska a nějaké to poštovné).

List price mají kolem 6.000 dolarů.

Pouzdro mě fakt dostává, ta monokok konstrukce je úžasná.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...