Přejít na obsah

Oris TT1 divers chrono 1000m

Doporučené příspěvky

Zdravím, dlouho jsem je chtěl, tak jsem se konečně rozhoupal a před 14 dny kliknul na ebay a včera mi přišly Fedexem z USA tyto Orisky a jsem tomu moc rád :lol: Zastoupí u mně Suma, které jsém možná neměl prodávat, taky byly skvělé. U těchto Orisů jsem měl strach z velikosti, volit se dá mezi vel. 44 a 47 mm. Vzal jsem ty větší a udělal dobře, ty druhé by mi byly malé a byl bych z toho nešťastný, takhle je tomu naopak. Optickou velikost dobře vyjadřuje srovnání s x-windy, které jsou "jenom" 44 mm, přesto vypadají z těchto dvou větší. Taky mají mamutí tloušťku 18 mm, ale to mi vůbec nevadí. Gumu jsem zkrátil o 4 dílky a je velmi pohodlná, navíc pěkně voní a kontrastuje s hodinkami, přesto časem asi dokoupím tah. Uvnitř bije známý valjoux 7750, od včera -1s.

Víc sem psát nebudu, možná až se blíže seznámíme. Jo, ještě snad to, že se mi strašně blbě fotily a v podstatě nevznikla žádná fotka, která by se mi líbila, no hlavně, že v reálu vypadají dobře.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

No vida, tak sis ty velké nakonec koupil. Zajímavé je, jak Oris klame tělem, skutečně vypadají ve srovnání s Hamiltony X-Windy menší. Mám rád velké a vysoké hodinky a proto také takové nosím, ale 18mm se mi zdá už docela dost. 

Udělej fotku na ruce, ta prozradí víc.

Odkaz ke komentáři

No vida, tak sis ty velké nakonec koupil. Zajímavé je, jak Oris klame tělem, skutečně vypadají ve srovnání s Hamiltony X-Windy menší. Mám rád velké a vysoké hodinky a proto také takové nosím, ale 18mm se mi zdá už docela dost. 

Udělej fotku na ruce, ta prozradí víc.

Záměrně jsem nedával žádnou fotku na ruce, tak nějak jsem čekal, že mi to hned zkritizuješ jak jsou mi velké :thumbsup_anim:

a taky proto, že opravdu jsou fotky mizerné, zkusím to ještě cvaknout poneděli až bude víc času. Ono i ta tloušťka je trochu klamavá, dýnko tvoří takovou bouli, která se schová do ruky, takže z bočního pohledu na ruce vypadají tak na 15 - 16 mm a to jde.

Odkaz ke komentáři

Paradne!!!!, gratulujem. Akurat som sa dozvedel, ze v BA v Eurovea je predajna Chrono, kde maju celkom slusny sortiment od Oris-u....Az sa tam bojim ist pozriet. Zvazoval som tie chrona, no nakoniec zvitazili tie Small second.

Inak, to toho tahu by som sa nehrnul....tiez som spekuloval..kupil, dokonca aj kozu..., ale ta guma je 100% naj volba aj vizualne aj pocitovo.

Odkaz ke komentáři

Paradne!!!!, gratulujem. Akurat som sa dozvedel, ze v BA v Eurovea je predajna Chrono, kde maju celkom slusny sortiment od Oris-u....Az sa tam bojim ist pozriet. Zvazoval som tie chrona, no nakoniec zvitazili tie Small second.

Inak, to toho tahu by som sa nehrnul....tiez som spekuloval..kupil, dokonca aj kozu..., ale ta guma je 100% naj volba aj vizualne aj pocitovo.

Jo pocitově je ta guma výborná i když nemám s čím srovnávat. Rozumím dobře, že ten tah už máš? Vzal jsi ho z té Austrálie, nebo odjinud?

Odkaz ke komentáři

:-), ano nakoniec som ho zobral od Smithy-ho....o pad dolarov lacnejsi, ako oficialna cena. Ale za mna...asi za dva dni sla guma naspat. Myslim, ze za dakych 270 USD trochu drahy pokus. A takto to vyzera na "custon" kozenom remeni. http://www.friendsoforis.com/forum/index.p...c=35764&hl=

Odkaz ke komentáři

:-), ano nakoniec som ho zobral od Smithy-ho....o pad dolarov lacnejsi, ako oficialna cena. Ale za mna...asi za dva dni sla guma naspat. Myslim, ze za dakych 270 USD trochu drahy pokus. A takto to vyzera na "custon" kozenom remeni. http://www.friendsoforis.com/forum/index.p...c=35764&hl=

Díky, o tom výrobci kožených řemenů vím a jako alternativa to vypadá dobře, ale a o tom tahu jsi mě tak docela nepřesvědčil, pořád se mi líbí a asi se budu muset přesvědčit sám,

:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...