Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, som na tomto fore uplne novy a objavil som ho nahodou ked som v googli hladal automaticke natahovace:)

Lasku k hodinkam som si vypestoval uz davno, ale prilezitosti ich nosit bolo pomenej. Preto hladam nejake ktore by boli elegantne vhodne k obleku, ale dostatocne stylove, aby nevyzerali divne aj pri tricku a rifliach:)

Snad mi niekto rozumie.

Nakoniec som si vyhliadol Carrera Automatic Chronograph s kovovym remienkom a ciernym ciselnikom a tachymetrom, myslim ze ich tu aj niekto predava, ale ak som spravne pochopil, nemozem ich kupit kym nie som dlhodobym clenom fora? :worried_anim:

Zaujima ma vsak, kde su najlepsie ceny svajciarskych hodiniek vo vseobecnosti. V krajine povodu vo Svajciarsku, alebo v USA vzhladom na pomer dolara a eura, alebo v Japonsku, kde som pocul ze je velka konkurencia a preto ceny tlacia nadol?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Podle mě sis vybral dobře, Carrery můžeš nosit asi ke všem příležitostem. Hodinky na chronomagu si můžeš koupit až budeš mít padesát pokud možno smysluplnných příspěvků. Kde si vysněný kousek koupit je větší problém. Když je koupíš v zemích EU nebudeš platit DPH zatímco v ostatních zemích Tě nejspíš čeká. Pokud se nebojíš internetu, sleduj ebay nebo chrono24.com.

Odesláno (upraveno)

Těch padesát příspěvků platí IMHO jen pro prodej, ne? Mno každopádně, poslat soukromou zprávu tomu prodávajícímu proti pravidlům myslím neni.

EDIT: A abych taky napsal něco k těm hodinkám, volba určitě dobrá. Já bych teda asi šel radši do Maurice Lacroix Pontos chronograph, jsou hodně podobný a za takřka stejnou cenu, akorát ne tak profláklý a ta značka je mi sympatičtější.

Upraveno uživatelem Micey
Návštěvník Matterhorn
Odesláno

50 příspěvků platí pro celou sekci Nákup/Prodej, SZ není samozřejmě žádný problém.

Odesláno (upraveno)
Kde si vysněný kousek koupit je větší problém. Když je koupíš v zemích EU nebudeš platit DPH zatímco v ostatních zemích Tě nejspíš čeká. Pokud se nebojíš internetu, sleduj ebay nebo chrono24.com.

Planujem totiz koncom roka cestu do Japonska, tak sa pytam, ci pockat a kupit tam a priviezt si ich na ruke, alebo je to v podstate jedno? Ako to je s DPH ak mi ich niekto napr. kupi v USA a posle ako sukromny balik? A pripadne zaruku si mozem potom uplatnovat celosvetovo?

Upraveno uživatelem shanyo
Odesláno
EDIT: A abych taky napsal něco k těm hodinkám, volba určitě dobrá. Já bych teda asi šel radši do Maurice Lacroix Pontos chronograph, jsou hodně podobný a za takřka stejnou cenu, akorát ne tak profláklý a ta značka je mi sympatičtější.

Pekna alternativa, porozmyslam, ale preco sa ti zdaju Tag Heuer preflaknute? Myslis ako znacka, ci konkretne ten model? Vela som ich nevidel, akurat tak repliky.

Odesláno
Planujem totiz koncom roka cestu do Japonska, tak sa pytam, ci pockat a kupit tam a priviezt si ich na ruke, alebo je to v podstate jedno? Ako to je s DPH ak mi ich niekto napr. kupi v USA a posle ako sukromny balik? A pripadne zaruku si mozem potom uplatnovat celosvetovo?

V tom Japonsku, ve značkovejch buticích to cenově vyjde hodně podobně jako u nás, samozřejmě závisí na kurzu Yenu. Ale v Akihabaře (Tokyo) kde mají levnou elektroniku a tyhle věci se dá v některejch velkejch obchoďácích narazit na hodně velký slevy, viděl jsem Speedmastery o 50% dolů atd. I Rolexy šly klidně o 30% dolů, což je dost neobvyklý. Většinou žádnej extrémní výběr, ale ceny fakt dobrý. Akorát to asi nejsou autorizovaný dealeři, ale nevim.

Jo a když tam budeš tak se určitě mrkni do Shibuyi (Tokyo), značkový butiky Richard Mille, Patek Phillipe apod jsou hezký pokoukáníčko:)

Odesláno
Pekna alternativa, porozmyslam, ale preco sa ti zdaju Tag Heuer preflaknute? Myslis ako znacka, ci konkretne ten model? Vela som ich nevidel, akurat tak repliky.

Hlavně tenhle model.. Právě že je strašně moc replik, nemám rád když stojim v tramvaji a "stejný" hodinky maj dva další lidi:)

A samozřejmě i ty originály jsou hodně oblíbený, já mám prostě radši něco neobvyklejšího:)

Když Tagy, tak Monaca co se mě týče. A nejlíp rovnou McQueenovky.

Odesláno
V tom Japonsku, ve značkovejch buticích to cenově vyjde hodně podobně jako u nás, samozřejmě závisí na kurzu Yenu. Ale v Akihabaře (Tokyo) kde mají levnou elektroniku a tyhle věci se dá v některejch velkejch obchoďácích narazit na hodně velký slevy, viděl jsem Speedmastery o 50% dolů atd. I Rolexy šly klidně o 30% dolů, což je dost neobvyklý. Většinou žádnej extrémní výběr, ale ceny fakt dobrý. Akorát to asi nejsou autorizovaný dealeři, ale nevim.

Jo a když tam budeš tak se určitě mrkni do Shibuyi (Tokyo), značkový butiky Richard Mille, Patek Phillipe apod jsou hezký pokoukáníčko:)

Pisem si:)

Odesláno
Hlavně tenhle model.. Právě že je strašně moc replik, nemám rád když stojim v tramvaji a "stejný" hodinky maj dva další lidi:)

A samozřejmě i ty originály jsou hodně oblíbený, já mám prostě radši něco neobvyklejšího:)

Když Tagy, tak Monaca co se mě týče. A nejlíp rovnou McQueenovky.

Ved prave som si myslel, ze Tag Heuery su dizajnovo tie menej tradicne, ale sucasne rozpoznatelne na prvy pohlad. Monaco su fajn, ale ja radsej klasicky tvar:)

Návštěvník Matterhorn
Odesláno

Na Tag Heuery Carerra narazíš asi dost často :( . Myslím si, že to bude jeden z nejvíce prodávaných produktů této firmy, proto bych je sám nechtěl. Návrh Miceyho je výborný, Maurice Lacroix je na vzestupu a řada Pontos je slušivá. Četl jsem zde na chronomagu, že se ML pečlivě věnuje strojkům a zpracování je prý na výborné úrovni.

Odesláno
Pisem si:)

Jsem blbej.. ta čtvrť s luxusníma hodinářema se jmenuje Ginza, samozřejmě. Do Shibuyi doporučuju zajít na karaoke, bowling nebo pár piv. Přepiš si:)

Odesláno
Jsem blbej.. ta čtvrť s luxusníma hodinářema se jmenuje Ginza, samozřejmě. Do Shibuyi doporučuju zajít na karaoke, bowling nebo pár piv. Přepiš si:)

Prepisujem:))

Odesláno (upraveno)

Kedze Tag Heuer sledujem dost dokladne a ty pises ze sa chystas na konci roka do Japonska, tak moja rada znie:

Velmi dobre si pozri

http://www.tagheuer.co.jp

Pre japonsky trh sa robia totiz, aj tento rok aj minuly serie, ktore inde nekupis, len v Japonsku. Pricom su NADHERNE, doslova krajsie, ako tie "bezne". Ja uz pol roka rozmyslam a cakam, ktory kamos pojde do Japonska :) Fakt :)

Pytal som sa aj tu na Slovensku, napriklad v Auparku v predajni co vykradli, ci by vedeli zaobstarat jeden z tych japonskych modelov. Nevedeli. Ani ako ofic diler.

Ako priklad uvediem tieto, narychlo:

http://watch-happening.blogspot.com/2009/0...rera-black.html

Este som narychlo pohladal aj na JP webe:

http://www.tagheuer.co.jp/collection/carre...imited_edition/

http://www.tagheuer.co.jp/collection/carre..._coast_highway/

http://www.tagheuer.co.jp/collection/carre...lewis_hamilton/ (toto asi nie je jp limitka)

http://www.tagheuer.co.jp/collection/bridal/

Upraveno uživatelem TomAnt

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...