Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jakožto dlouholetý spokojený majitel Oris Diverů ti tenhle výběr naprosto schvaluju a gratuluju k parádním hodinkám. :smile_anim:

Tohle je moje druhá zkušenost s ORISkama. První byl Fran Sinatra. Bohužel status společenských hodinek je jakožto vagabunda vyloučil z mé stáje...

Gratuluji jsou parádní ale Navitimer je Navitimer

A hele, moje montáž v tvým Avataru. :D No jasně, že Navitimer je Navitimer, ale tak nějak mně začaly (především po nákupu 111) bejt malý. Je to smutnej fakt. Pořád jsem zvětšoval průměr svých hodinek a pak když jsem si dal na ruku Navitimery, tak vypadaly tak nějak nepatřičně.

Odesláno
Tohle je moje druhá zkušenost s ORISkama. První byl Frank Sinatra. Bohužel status společenských hodinek je jakožto vagabunda vyloučil z mé stáje...

Já vím, pamatuju si na ně. Když jsme se viděli poprvé, tak jsi je ještě měl. Byly to parádní hodinky a já o nich přemýšlel...

Odesláno

..tento fakt dobre poznam.Po troch tyzdnoch nosenia Atomovych Frogov som dnes prezul na 312ky ....od rana na ne cumim a neverim,ze maju priemer 44. Vyzera to,ako by som slohol manzelke nieco z jej stajne.

Inak gratulacia k Oriskam

...ja obcas pokukavam po Carlos Costa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...