onney Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Ahoj kolegové chronomaniaci. Před pár dny mě napadlo, že si pořídím nějaký mesh tah. Nejraději bych ho obul na bílé samuraie, ale nevím jak by to vypadalo. Než za něj utratím peníze, chtěl bych tu kombinaci vidět. Nemáte někdo náhodou tuto kombinaci? Nebo alespoň samuraie a nějaký mesh, který by tam šel na chvíli navléknout kvůli fotce....
onney Odesláno 25. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Teď si tak říkám, že si nejsem zcela jist umístěním dotazu. Pokud to tady nemá co dělat, prosím kompetentní osobu o přesun. Nicméně si myslím, že by to mohla být dobrá fotogalerka, pokud sem někdo nějaké foto umístí.
onney Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 kibi napsal: zkusim to vyfotit... ale myslim, ze ten mesh, co ted pouziva Olie nema dost velke dirky na diverskove stezejky... takze budu hledat tenci stezejky... dneska uz ne v moji galerii najdes pro inspiraci arkady na meshi a zitra tam asi pribudou seiko5 sport na jinem meshi... Díky za ochotu, Kibi. Mrknu i do tvých galeríí. A na samurai a mesh jsem velice zvědavý.
jartop Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Posledních pár dní také přemýšlím o meshi na svoje Seiko potápky...tak snad tu přibude nějaká inspirace!
onney Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Díky, kibi. fotky jsou vynikající. těším se na ty samuraie. Bylo by možné ti někdy nějaké hodinky půjčit na bliknutí? Sice nemám nic drahého (pouze to, co si může dovolit student), ale mám je všechny rád :-)
onney Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Já mám jedny červené potápky od seika s pepsi lunetou. obul jsem je na rudý řemen. prostě divočina. No a mám slíbené jedny samuraie, které tak za tři týdny budou moje. Moc se na ně těším. A právě přemýšllím nad tím mesh tahem. Doteď jsem měl všechno na kůži.
spiderer Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 onney - sice jsou to dva roky stare fotky, ale myslim, ze to nicemu nevadi, kdysi jsem to mel - Samuraje + mesh a nebylo to spatny, hodinky chytili takovej hip-hop look a byly zase uplne jiny
onney Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 spiderer napsal: onney - sice jsou to dva roky stare fotky, ale myslim, ze to nicemu nevadi, kdysi jsem to mel - Samuraje + mesh a nebylo to spatny, hodinky chytili takovej hip-hop look a byly zase uplne jiny snad bude vypadat dobře i na bílých. Díky za foto.
spiderer Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 onney napsal: snad bude vypadat dobře i na bílých. Díky za foto. Myslim, ze jo, mozna jeste lip..
onney Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 spiderer napsal: Myslim, ze jo, mozna jeste lip.. A dá se sehnat někde v Praze?
spiderer Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Nevim, ja ho tehdy objednaval pres ebay, ale kde a za kolik uz netusim, je to dlouho..
Baker Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 onney napsal: A dá se sehnat někde v Praze? Zkus tohle, uz mi prosel rukama a za ty prachy je to slusny, hlavne je celkem masivni. Pokud mas problem s eBay, napis.
Baker Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 kibi napsal: ten vypada jako stejny jako na mych fotkach... takze se tam asi nevejdou stezejky... Zkouseno na SKX007, stezejky (tlusty-seiko) by mely byt stejny jako na samurajich.
Baker Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 kibi napsal: tak se asi pletu Nebo nejsou stejny stezejky pripadne tahy Samuraje jsem mel uz hodne davno.
onney Odesláno 27. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Baker napsal: Zkus tohle, uz mi prosel rukama a za ty prachy je to slusny, hlavne je celkem masivni. Pokud mas problem s eBay, napis. Ten se mi moc libi. Na ebay jsem jeste nic nekupuval. nemam ani paypal. A jak je to s delkou? mam dost uzky tlapky. I kdyz ted bych jeste neobjednaval. to az tak za mesic. musim trochu nasetrit ze studentskych penez :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se