Návštěvník salamio Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 ... salámio kterého mám jako ignorovaného... Aha, tak to on chudák ani pořádně neví, proč už není moderátorem. Nyní již chápu některé jeho frustrace ? musí to být stresující pocit, cítit se hříčkou osudu, které se přiházejí různé věci, aniž by člověk věděl proč . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Toto je dle mě nejlepší definice gentlemana která sem byla vložena... Její formulace nabízí dostatek podnětů pro zamyšlení, je však dostatečně krátká Druhé místo obsadil HCIQ a jeho květnatá odpověď.. květnatá odpověď..no dobrý . Ještě si dovolím okomentovat část té práce, co se ti tak moc líbila např. Gentlemanem se člověk nerodí, nýbrž stává. Gentleman je produktem umění, konkrétně zušlechťování. Je důsledkem výchovy a vzdělání; formování vkusu a charakteru. Novověký gentleman je následníkem středověkého rytíře, jehož mnohé charakteristiky, např. ohleduplný a galantní vztah k ženám a dívkám, sdílí. I když je schopen bojovat, je v jednom aspektu pro gentlemana klíčové -, důraz na vojenské ctnosti, jenž je pro rytíře konstitutivní, je u gentlemana fakultativní. Toto, co se ti tak líbilo, je definice padnoucí jak ulitá, na neúplného sociálně adaptovaného psychopata. Hlavní rysy, jak je psychiatrie rozeznává: I Afektivní rozměry nepřítomnost výčitek svědomí II Interpersonální rozměry nápadná výmluvnost povrchní půvab velikášství manipulátoři III Životní styl potřeba trvalé stimulace nudí se parazitní styl života Statistiky uvádí že v populaci je cca 4% mužů s antisociální poruchou a necelé jedno procento žen, což by mohlo vysvětlovat téměř nulový výskyt gentlemanek. dále pak psychiatrie rozeznává: neúplné psychopaty sociálně obratné psychopaty úspěšné psychopaty emoční vampíry vyprázdněné duše deprivanty A celé toto zakončím citátem Thomase Hobbese z knihy Leviathan: Cena člověka a jeho hodnota je v tom, zač stojí, tak jako je cena jiných věcí tj, kolik by se vyplatilo za užití jeho síly a moci. Není tedy naprostá nýbrž závislá na potřebě a úsudku jiných. Tak a teď se s tím popasuj Onione Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Gentleman je muž, který pozve ženu na sbírku motýlů a ukáže jí sbírku motýlů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Gentleman je muž, který pozve ženu na sbírku motýlů a ukáže jí sbírku motýlů. bomba... ...seš jasnej vítěz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 ... Toto, co se ti tak líbilo, je definice padnoucí jak ulitá, na neúplného sociálně adaptovaného psychopata. Hlavní rysy, jak je psychiatrie rozeznává: I Afektivní rozměry nepřítomnost výčitek svědomí II Interpersonální rozměry nápadná výmluvnost povrchní půvab velikášství manipulátoři III Životní styl potřeba trvalé stimulace nudí se parazitní styl života Bych ještě doplnil podle této klasifikace: I Afektivní rozměry 6 - Zm.d hraje tvrdě a dává rány zezadu. 9 - Zm.d hraje na body. II Interpersonální rozměry 1 - Zm.d rád tlachá. 4 - Zm.d je nekonzistentní. 5 - Zm.d neumí zacházet s lidmi. 8 - Zm.d hodně dbá na svou image. III Životní styl 2 - Zm.d vysává. 3 - Zm.d líže kliky. 7 - Zm.d neudělá nic pořádně. 10 - Zm.d je kolektivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 (upraveno) květnatá odpověď..no dobrý . Ještě si dovolím okomentovat část té práce, co se ti tak moc líbila např. Gentlemanem se člověk nerodí, nýbrž stává. Gentleman je produktem umění, konkrétně zušlechťování. Je důsledkem výchovy a vzdělání; formování vkusu a charakteru. Novověký gentleman je následníkem středověkého rytíře, jehož mnohé charakteristiky, např. ohleduplný a galantní vztah k ženám a dívkám, sdílí. I když je schopen bojovat, je v jednom aspektu pro gentlemana klíčové -, důraz na vojenské ctnosti, jenž je pro rytíře konstitutivní, je u gentlemana fakultativní. Toto, co se ti tak líbilo, je definice padnoucí jak ulitá, na neúplného sociálně adaptovaného psychopata. Hlavní rysy, jak je psychiatrie rozeznává: I Afektivní rozměry nepřítomnost výčitek svědomí II Interpersonální rozměry nápadná výmluvnost povrchní půvab velikášství manipulátoři III Životní styl potřeba trvalé stimulace nudí se parazitní styl života Statistiky uvádí že v populaci je cca 4% mužů s antisociální poruchou a necelé jedno procento žen, což by mohlo vysvětlovat téměř nulový výskyt gentlemanek. dále pak psychiatrie rozeznává: neúplné psychopaty sociálně obratné psychopaty úspěšné psychopaty emoční vampíry vyprázdněné duše deprivanty A celé toto zakončím citátem Thomase Hobbese z knihy Leviathan: Cena člověka a jeho hodnota je v tom, zač stojí, tak jako je cena jiných věcí tj, kolik by se vyplatilo za užití jeho síly a moci. Není tedy naprostá nýbrž závislá na potřebě a úsudku jiných. Tak a teď se s tím popasuj Onione Super... z toho jasně vyplývá, že jsem gentleman Upraveno 4. května 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Gentleman je muž, který pozve ženu na sbírku motýlů a ukáže jí sbírku motýlů. Taky dávám za jedna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Bych ještě doplnil podle této klasifikace: I Afektivní rozměry 6 - Zm.d hraje tvrdě a dává rány zezadu. 9 - Zm.d hraje na body. II Interpersonální rozměry 1 - Zm.d rád tlachá. 4 - Zm.d je nekonzistentní. 5 - Zm.d neumí zacházet s lidmi. 8 - Zm.d hodně dbá na svou image. III Životní styl 2 - Zm.d vysává. 3 - Zm.d líže kliky. 7 - Zm.d neudělá nic pořádně. 10 - Zm.d je kolektivní. TY VOLE TO SEM CELEJ JAAA......HELE CO TO TAM SCHAZI ZA PISMENKO NA ZACATKU KAZDYHO RADKU AT SE MUZU POJMENOVAT PRAVYM JMENEM..............jinak ten Dantechno to je ale koumak.Clovek by neveril ,jakyho vola ze sebe nekdo dokaze udelat,kvuli honeni rekordu v prispevcich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Pro mne je vítězem Diamondking a na druhém místě Hciq.... Dantechno definoval slušňáka kterého má každý rád, každý by ho chtěl za souseda, ale ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Pro mne je vítězem Diamondking a na druhém místě Hciq.... Dantechno definoval slušňáka kterého má každý rád, každý by ho chtěl za souseda, ale ..... Tak zase nic , Sportku jsem uz vzdal a tohle byla posledni moznost jak neco vyhrat ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Tak zase nic , Sportku jsem uz vzdal a tohle byla posledni moznost jak neco vyhrat .....nevěš hlavu.. uděláme další soutěž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 :thumbsup_anim: ty wolle...já vyhrál...to je podruhé v životě..Poprvé jsem vyhrál jako kluk knížku v soutěži, kdo první nafoukne balónek až praskne..jupííí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 :thumbsup_anim: ty wolle...já vyhrál...to je podruhé v životě..Poprvé jsem vyhrál jako kluk knížku v soutěži, kdo první nafoukne balónek až praskne..jupííí ... Nebyla to sprcka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Nebyla to sprcka? Ne nebyla, to bych se ufoukal a knížka se jmenovala "Cesta do pravěku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 D-kingu gratuluju ve vítězství v soutěži Googluje celý chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 D-kingu gratuluju ve vítězství v soutěži Googluje celý chronomag. p..u starou...smolil jsem to skoro celou hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Vidíš to, se s tím s.al a stačilo zadat jedno slovo do vyhledávače a bral bys vítězství... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 Pánové hciq a marosh nedaly by se použít jiné výrazy než vaše vytečkované? Zvláště v tomto vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 .....no..jak to říct..sice jsem už poslal Onionovi adresu, ale myslím, že není problém to taknějak uvést na pravou míru. Odkazuji na příspěvky v tomto vlákně #75 a #76. Takže se vzdávám Mého vítězství ..bude záležet na Onionovi jak rozhodne. Zatím jsem neměl a doufám nemám na tomto fóru žádné nepřátele a chci aby to tak pokračovalo dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 .....no..jak to říct..sice jsem už poslal Onionovi adresu, ale myslím, že není problém to taknějak uvést na pravou míru. Odkazuji na příspěvky v tomto vlákně #75 a #76. Takže se vzdávám Mého vítězství ..bude záležet na Onionovi jak rozhodne. Zatím jsem neměl a doufám nemám na tomto fóru žádné nepřátele a chci aby to tak pokračovalo dále. "soutěžilo" se o to kdo nejlépe odpoví ... a odpověď citací je brána jako plnohodnotná snad všude na světě... Takže bych z toho nedělal nějaký teátr... a to že tohle vlákno leželo v žaludku určité partičce.. no co se s tím dá dělat, ale asi je to jedno Hodinky ti zašle moje asistentka až bude mít pokupě všechny adresy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se