Yvaine Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Hezké fotky hezkých hodinek...Seiko prostě umí.
Koniferka Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 ještě k nim safír s antireflexem a nebude co vytknout
abbot Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Tak koukám, že dorazily , takže velká gratulace ...
Koniferka Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 abbot napsal: Tak koukám, že dorazily , takže velká gratulace ... Chtěl bych veřejně poděkovat abbotovi a X-Bobovi za spolupráci při nákupu těchto orlojů za zodpovězení mých návalů otázek.Díky!
Koniferka Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 kibi napsal: ten remen jim slusi, gratuluju! díky,Di-Modell Carbonio sluší snad všem hodinkám.Na co jej nasadím,na tom vypadá parádně.Jenom mi trochu vadí,že se zužuje z 22mm na 18mm u spony.
Koniferka Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 kibi napsal: ja mam jen 20/18... budu muset zkusit i 22 na jinych hodinkach... je fakt, ze je dost univerzalni... velmi příjemný na nošení,trvanlivý a vodě odolný
JanC Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 nádherné hodinky...můžu se jenom zeptat, kde byly kupované? Díky
Koniferka Odesláno 4. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2010 HonzaCentis napsal: nádherné hodinky...můžu se jenom zeptat, kde byly kupované? Díky V domění,že se jedná o Higuciho,na Seiyajapan adresa Stály mě sakumprásk i se clem 12000,- doručeny během tří dnů.
JanC Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Koniferka napsal: V domění,že se jedná o Higuciho,na Seiyajapan adresa Stály mě sakumprásk i se clem 12000,- doručeny během tří dnů. Děkuji za okamžitou reakci. Tak jsem prodejce tipl předběžně dobře Tak ať slouží, ten řemen se mně na nich líbí více...dobrá volba. Seiku zdar
X-Bob Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 Koniferko, člověče, na tom řemenu úžasné! Tak gratuluju!
abbot Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 (upraveno) Nechci přidávat nový vlákno, tak doufám, že tě to neurazí ...Trocha antireflexu Upraveno 17. října 2010 uživatelem abbot
Chorche Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 (upraveno) Říkal jsem si, že Seiko už ne, že budu chtít příště něco lepšího,jenže tyhle hodinky jsou tak úžasný, že to asi budu muset přehodnotit Navíc mě nenapadá moc lepších hodinek za tuto cenu. Carbonio jsem měl na Seikách taky, je to skvělý řemen, teď chudák leží doma a není pro něj využití...další důvod k němu pořídit hodinky A krásný fotky! Upraveno 17. října 2010 uživatelem Chorche
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se