Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim panove. Moc se v tom nevyznam, dokazali byste mi nekdo vysvetlit k jak moc formalnim prilezitostem se tyhle Picadilly hodi? Je mozne je mit i na kazdodenni noseni nebo jsou vhodne spis k obleku? Aby to nepusobilo jako pest na oko...

Odesláno

Zdravim panove. Moc se v tom nevyznam, dokazali byste mi nekdo vysvetlit k jak moc formalnim prilezitostem se tyhle Picadilly hodi? Je mozne je mit i na kazdodenni noseni nebo jsou vhodne spis k obleku? Aby to nepusobilo jako pest na oko...

Cokoliv, v čem se při daných příležitostech cítíš dobře, se dá nosit. Přece hodinky nebudeš nosit kvůli okolí, ale kvůli sobě :)

No a subjektivně - vzal bych si je k manžetovým knoflíčkům i k bermudám, neřešil bych to, jsou specificky krásné.

Odesláno

No a subjektivně - vzal bych si je k manžetovým knoflíčkům i k bermudám, neřešil bych to, jsou specificky krásné.

Dobra, samozrejme hodinky se libi hlavne mne a nosim je kvuli sobe. Mozna prave proto bych nerad, aby na sebe zbytecne nevhodne upozornovaly v nejake nesmyslne kombinaci s oblecenim. Oblek prilis nenosim.

Jeste jedna otazka, potreboval bych u nich vymenit reminek. Original v Koscomu stoji 4000, existuje nejaka stejne kvalitni alternativa aby bylo mezi cim se rozhodovat? Nemaji ho logicky skladem, takze si nejsem jisty ani velikosti... ten aktualni neni na moji ruku. Nejaka zakazkova vyroba by byla uplne nad touhle sumou nebo to je treba jedna z moznosti (viz odkaz tady na foru, to me na tu myslenku privedlo)?

Odesláno

Dobra, samozrejme hodinky se libi hlavne mne a nosim je kvuli sobe. Mozna prave proto bych nerad, aby na sebe zbytecne nevhodne upozornovaly v nejake nesmyslne kombinaci s oblecenim. Oblek prilis nenosim.

Jeste jedna otazka, potreboval bych u nich vymenit reminek. Original v Koscomu stoji 4000, existuje nejaka stejne kvalitni alternativa aby bylo mezi cim se rozhodovat? Nemaji ho logicky skladem, takze si nejsem jisty ani velikosti... ten aktualni neni na moji ruku. Nejaka zakazkova vyroba by byla uplne nad touhle sumou nebo to je treba jedna z moznosti (viz odkaz tady na foru, to me na tu myslenku privedlo)?

Zakázková výroba je variantou a rozhodně mnohem lepší než za 4k original.

Opět osobně - koupil bych nějaký černý řemen s tenkým bílým či červeným prošitím tak max. za 700 od Hirsh, Di-modell nebo něco obdobného a vyměnil sponu za originál, ze starého řemenu.

Odesláno

Zakázková výroba je variantou a rozhodně mnohem lepší než za 4k original.

Opět osobně - koupil bych nějaký černý řemen s tenkým bílým či červeným prošitím tak max. za 700 od Hirsh, Di-modell nebo něco obdobného a vyměnil sponu za originál, ze starého řemenu.

Diky. A mas nejaky tip kam zajit, aby mi poradili a vedeli, ze urcite pujde ten remen vymenit (nasadit na ty kovove casti)? V tom zminovanem Koscomu mi v podstate nic krome originalu nabidnout neumeli.

Odesláno

mam par reminku odsud www.sima-prague.com, mohu jen doporucit :)

Na kolik takovy reminek od nich prijde? Predpokladam, ze se to bude asi dost lisit, ale jake je zhruba to rozpeti? Nechci zbytecne setrit k takovym peknym hodinkam, ale 4 tisice mi precijen prijde dost :-).

Odesláno

ceny odpovidaji kvalite, vetsinou jsou tyto remeny kvalitnejsi, nez firemni, ale i tak mohu predpokladat tak 1/3 castky za originalni remen :)

Tak to je v poradku. Navic rad podporim ceskou firmu :-)

Odesláno

jsem rád, že je tady další fanda a majitel téhle dle mého soudu originální a designové značky...

krása xemexek je, že mají tak jednoduchý vzhled, který se dá vzít jak do ležerního obleku, tak k těm džínám...jsou to holt hodinky které na sebe na první pohled neupozorní, ale každej si jich po chvilce všimne :D

bohužel jsem si je oblíbi¨l natolik, že ostatní hodinky strádají v šuplíku..... :whistle:

řemínek bych si určitě nechal udělat na míru a to už proto, že mají na každé straně dvě stěžejky což je atypické....(nehledě na to že na kaučuku nejsou tak hezký...)

Odesláno

Tohle se Xemexu povedlo, ty bych nosil hned. Ta kombinace černé a červené je parádní.

I ta datumovka je dobrá, jsem rád, že to nezabili hranatým datovým oknem.

Stopky jsou sice nepoužitelný, indikace po půl hodině je na prd, ale klidně bych jim to odpustil. Jsou fakt krásný.

Odesláno

Ona ma nejaka verze stopky? Ja mam ukazatel natahu, den, tyden a datum. Tyden je hezka komplikace navic, ale v zasade z praktickeho hlediska k nicemu :-).

Standardne byly na kuzi, takze jsem ani tak moc o kaucuku neuvazoval. Navic original je jeste drazsi nez kozeny - udajne diky te komplikovanejsi prezce. Co se tyce zakazkove vyroby tak jsem prave myslel, ze ty dve stezejky by mohly byt problem pri zadavani. Neni to tak?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...