Přejít na obsah

PRIM Sport

Doporučené příspěvky

Na té fotce vypadá MPM ve srovnání se Sporty Igen přece jen jinak, neříkám rovnou, že hůře, ale přece jenom mám z Igenů lepší vizuální dojem. Jsem zvědavý na Tvé další dojmy a těším se, že si MPM taky budu moci již brzy prohlédnout a vyzkoušet :-) Tak si je Bigesi užij a testuj, testuj :)

Mám další dojem a to je že tyhle Sporty v zásadě vypadají tak, jak mají současné hodinky vypadat, a tedy jako hodně jiných hodinek. Původní Sporty 2 a 1 naproti tomu působí neobvykle, což je dáno tím, že jsou o několik desítek let starší. A proto jsou i pro mne zajímavější :)

Také bych řekl, že po zdražení už nejsou MPM Sporty tak atraktivní, pokulhává zejména kvalita barvy na indexech.

Jsem připraven pustit hodinky dál, jen mně zdržuje to, že je chci vyfotit při srovnání s jinými hodinkami co se týče fluorescence. Ale pokud by se toho chtěl chopit někdo jiný, pustím je dřív :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak mám pocit, že chronokolega Apep.

Díky Honzo, je to tak nějak, reaguju až teď, dřív jsem nemohl. Příští týden budu muset některý den do Prahy, tak se s Bigesem můžeme domluvit na nějakém minisrazu :)

PS: Ale jestli jsi ještě nestihl Bigesi nafotit ty rozdíly ve fluorescenci, tak můžu samozřejmě počkat, úplně v pohodě :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Tak tady je výsledek, příliš nepotěšil.

Zleva doprava:

- Prim Sport MPM,

- Prim Sport s doma nanesenou barvou NoctiLumina (ne Elton!),

- Klasické Prim Sport,

- Klasické Prim Sport 2,

- Prim Sport 2 nová výroba z Eltonu.

Foceno mobilem po pár minutovém nasvícení stolní lampou. Nakonec se to přeci jen nějak povedlo :)

post-6998-127773946514.jpg

post-6998-127773946076.jpg

Odkaz ke komentáři

svítivost Primek není žádná sláva, už mé staré Prim sport 2 to nebyla žádná sláva, myslel jsem si, že to byl kousek na který jsem při vší smůle narazil zrovna já. Jsem nakonec rád že to nebyl jediný kousek, ale standard.

Bohužel, ne každý je tak šikovný jako Biges, resp. jeho žena :), aby si tu svítivost primek vylepšil sám, pokud mám mluvit za sebe, tak tento nedostatek oběma typům sportů odpouštím, tak si na ně prostě v noci něčím posvítím, žádný problém. Momentálně už 14 dní tahám své modré renovované Igeny a začínám se bát, abych si je častým nošením moc neponičil :)

post-3657-127779511777.jpg

Odkaz ke komentáři

Od toho jsou přeci nerez, aby něco vydržely :)

Jo a není to moje manželka ;)

Každopádně Prim Sport MPM jsou volné.

Tak se domluvíme přes SZ? Dnes musím odpoledne okolo 16:00 každopádně kvůli něčemu na Pankrác, poblíž toho centra Arkády, nebo jak se tomu říká :)

Edit: Žádné Kaskády, ale Arkády :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Tak Prim Sport MPM mají nového testera, Apepa, na jeho ruce vypadají rozhodně patřičněji než na mojí :)

Nejen na ruce :); ale zpátky k naší práci - ve včerejším hicu jsem registroval, že ten kaučukový tah je velmi nepříjemný. Jinak ještě naživo když koukáš na ty barevné kombinace číselníku, indexů a ruček, tak z toho jde trochu hlava kolem, ta oranžová barva tam podle mne vyloženě nesedne. Chod strojku velice tichý a jeho přesnost od včerejšího předání v pohodě, podle dnešního času na teletextu až na pár vteřin do plusu. Asi na ně přehodím kovový tah, tenhle kaučuk mi vyloženě vadí.

post-3657-127797679041.jpg

post-3657-127797681749.jpg

post-3657-12779768307.jpg

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Na zkoušku jsem přehodil tah (tah sám samozřejmě nic moc, ale na testování stačí), na nošení je mi mnohem příjemnější, než ten kaučuk. Připojuji pár fotek, jak z dnešního přehození tahů, tak z včerejšího (vlastně už předvčerejšího) skenování strojku hodinek. Ta bílá plastová vložka, v které sedí samotný strojek, mi za prvé připomíná levné pouťové hodinky, na druhou stranu je zase s podivem, že vydržela tu mikrovlnku v předchozím testu.

post-3657-127815161388.jpg

post-3657-127815163981.jpg

post-3657-127815165306.jpg

post-3657-12781516677.jpg

post-3657-127815168152.jpg

post-3657-127815169341.jpg

post-3657-127815170798.jpg

post-3657-127815172166.jpg

post-3657-127815173577.jpg

post-3657-127815177738.jpg

post-3657-127815179217.jpg

post-3657-127815181719.jpg

post-3657-127815218547.jpg

post-3657-127815192865.jpg

post-3657-127815195172.jpg

post-3657-127815223338.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Na zkoušku jsem přehodil tah (tah sám samozřejmě nic moc, ale na testování stačí), na nošení je mi mnohem příjemnější, než ten kaučuk. Připojuji pár fotek, jak z dnešního přehození tahů, tak z včerejšího (vlastně už předvčerejšího) skenování strojku hodinek. Ta bílá plastová vložka, v které sedí samotný strojek, mi za prvé připomíná levné pouťové hodinky, na druhou stranu je zase s podivem, že vydržela tu mikrovlnku v předchozím testu.

Hezké fotky. :smile_anim:

No ten plastový kroužek je ve všech starých prim automatech a je například i v Citizen NightHawk. Takže to zase až tak veliký úlet není.

Odkaz ke komentáři

Hezké fotky. :smile_anim:

No ten plastový kroužek je ve všech starých prim automatech a je například i v Citizen NightHawk. Takže to zase až tak veliký úlet není.

Máš pravdu, např. v té tvé reportáži o sborce a rozborce kalibru 68 tam je ten plastový kroužek taky. Máme při testování ale sdělovat své dojmy, tak jsem se o jeden bezprostřední ("bezprostředně" :)) podělil. Dnes beru testované MPM Sport na zátěžový test na rodinnou oslavu spojenou s grilováním :) (hodinky ale grilovány nebudou, žádné obavy :))
Odkaz ke komentáři

To dýnko si ale při otevírání poškrábat nemusel.... Vždyť fotku stroje jsem už dával já o kus výše. Chtělo by to ještě zkusit slanou vodu, moře, potápění.

Ta fotka hodinek zezadu se škrábnutým dýnkem byla udělána ještě předtím, než jsem začal hodinky oevírat. Ale abych se vrátil k testování, včera jsem byl na té rodinné oslavě, kde se i rožnilo. Přitom jsem dostal nápad ... :)

post-3657-12782382225.jpg

post-3657-127823826085.jpg

post-3657-127823827683.jpg

post-3657-127823829783.jpg

post-3657-127823833797.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta fotka hodinek zezadu se škrábnutým dýnkem byla udělána ještě předtím, než jsem začal hodinky oevírat. Ale abych se vrátil k testování, včera jsem byl na té rodinné oslavě, kde se i rožnilo. Přitom jsem dostal nápad ... Posted Image

Aha, tak to pardón, já jen, že za mě tam ty škrábance nebyly....

Prosím, zkus vysledovat, jak hodinky chodí, jaká je teď jejich denní odchylka

Odkaz ke komentáři

Ta fotka hodinek zezadu se škrábnutým dýnkem byla udělána ještě předtím, než jsem začal hodinky oevírat. Ale abych se vrátil k testování, včera jsem byl na té rodinné oslavě, kde se i rožnilo. Přitom jsem dostal nápad ... Posted Image

Aha, tak to pardón, já jen, že za mě tam ty škrábance nebyly....

Prosím, zkus vysledovat, jak hodinky chodí, jaká je teď jejich denní odchylka

Jen co vychladne popel :)
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...