fcervenicky Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Takže keď sa nikto nehlási poprosím o adresu do SZ. Nejak som to nepochopil či pôjdu najprv na fotenie, potom k prvému testerovi a potom k majiteľovi, alebo naopak. Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem fcervenicky
mischa Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Pošli je napřed kibimu, on je pak dá mě a já je dám do krabice a pošlu domů.....
fcervenicky Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2010 Už ma opustili .Dúfam že dorazia v pohode.
hejdik Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Tak jsem udělal takovej malej test zručnosti a ke svým MPM jsem zkusil vykutit koženej pásek.Výsledek posuďte sami
Apep Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 V 24. 11. 2010 v 13:19, 'hejdik' napsal: Tak jsem udělal takovej malej test zručnosti a ke svým MPM jsem zkusil vykutit koženej pásek. Výsledek posuďte sami Jako jeden z testovacích komisařů těchto hodinek musím říci, že se mi tenhle pásek líbí nejvíc ze všech, které tyto hodinky zatím vystřídaly, včetně toho mého tahu z Pardubic
hejdik Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 V 24. 11. 2010 v 13:42, 'Apep' napsal: Jako jeden z testovacích komisařů těchto hodinek musím říci, že se mi tenhle pásek líbí nejvíc ze všech, které tyto hodinky zatím vystřídaly, včetně toho mého tahu z Pardubic Diky za pozitivní názor, ještě chystám jednu úpravu,kterou si zatím nechám pro sebe,pak udělám nějaké lepší fotky a ukážu...
Apep Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Jaký je současný osud těchto hodinek? Ještě slouží? Věřím, že ano.
Horhe Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Nevim jak je to s pořadníkem, ale zkusil bych je pro změnu dát trochu dohromady. Vyleštit sklíčko a pouzdro. Jestli Kibi můžeš, zkus vyfotit ten škrábanec na skle, případně všechny hnusy na pouzdře, a pak uvidíme, co s tim diamantová pasta dokáže.Pokud samozřejmě souhlasíte...
Onisau Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 majitel je pořizoval s vědomím, že se jim může ladasco přihodit, takže nemá problém s ničím, pokud to nezavání maniakální a nic neříkajíci destrukcí pomocí kladiva :-)
Horhe Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Tak jsem to přelouskal celý. Jestli je teda bude chtít ještě Mischa na nějakou sumarizaci, tak prosím. Pak bych je prosil ještě já, jenom za účelem navrácení do co nejlepšího stavu. Přeleštím pouzdro a sklo, s lunetou toho asi moc udělat nepůjde, a pak bych je dal Onisanovi a kruh se uzavře
Horhe Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Já se s nikym prát nebudu, budu na moravě. Byl to jenom nápad.
Horhe Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 No vidíš, a já fotim tak, že hodinky už hůř vypadat nemůžou. No nic, domluvte se s Mischou, jestli mi je pošleš ty, Mischa, nebo vůbec, je mi to v podstatě fuk. Jenom jsem to chtěl vyzkoušet.
Flavamatic Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Před chvilkou jsem dočetl celé vlákno. Všem zúčastněným opravdu děkuji za komplexní test. Dlouho jsem se rozhodoval, jestli je koupím, nebyl jsem si jistý kvalitou atd. 5000 za ně nedám, to raději koupím dalším igeny nebo PS2 Naštěstí se mi v neděli podařilo vydražit automaty za 1800 na aukru. Tak snad mě tenhle kousek od MPM nezklame no.
mischa Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 já jen doplním pro ty, co nečetli celé, případně už zapomněli: prach uvnitř hodinek bude asi mé dílo, protože jsem je musel otevřít. Při "tepelné" zkoušce v troubě se totiž zkroutila vnitřní plastová luneta se vteřinovými indexy. Tak jsem byl nucen doma najít hodinky zn.Shark z německého Lidla za nějakých 25 EUR / identický výrobek s Prim Sport Elton v quartzu a nerezovém pouzdře/, kde je úplně stejná luneta. Tedy paradox- obě firmy MPM i Elton jednaly stejně, jako množství dalších "výrobců" hodinek, skládaly své výrobky z identických činčongovských dílů.... Takže tu lunetu jsem vyměnil já. Její uváděnou nepřesnou polohu jsem ovlivnit nemohl, neboť luneta má nožky stejné, jako ciferníky a "přesně" zapadá do předvrtaných děr. Spíše je tedy nepřesně natištěná, než špatně usazená. Se šrámy na dýnku a provozními ťukanci nic společného nemám. Ale rád bych je ještě poměřil na vibrografu, abychom věděli, co japonská mašinka vydržela... Ale Kibi, nevím ještě, jestli v pátek zvládnu sraz, kdyžtak se domluvíme na setkání. Pak bych je proměřil na vibrografu, eventuelně seřídil, dal do transportní krabice od Steinů a další pilné včelky by je přeleštily a následně navrátily majiteli. Bude se jednat o raritní kousek, který prošel rukama mnoha chronošílenců s cílem hodinky zničit, což se nikomu bez kladiva v ruce nepodařilo....
Honza.manta Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 (upraveno) V 1. 3. 2011 v 7:56, 'Onisau' napsal: majitel je pořizoval s vědomím, že se jim může ladasco přihodit, takže nemá problém s ničím, pokud to nezavání maniakální a nic neříkajíci destrukcí pomocí kladiva :-) Jen doplním, když jsem je převzal, tak jsem v příspěvku 158 upozorňoval na škrábnutí na sklíčku a v příspěvku 165 při shrnutí mého testu přiznal několik mikro škrábanců na lunetě a nabídl vyrovnání. Jen pro srovnání jsem si pořídil na ničení v práci tyto hodinky http://www.ihodinarstvi.cz/index.php?cont=detail&karta=216 a to ještě koupené v americe, takže stály polovinu ceny MPM sportů. Dělal jsem teď možná na hodinky náročnější práci než s MPM testovacími a mají jeden škrábaneček na lunetě a jeden škrábaneček na pouzdře, takže držáky. Přesnost větší a navíc WR 200m, datum a den v týdnu a šroubovací korunka. Takže za mně pro MPM palec dolů. Nejsou to srdcové Primky a za polovinu ceny se dá pořídit víc muziky. Edit: na tu chybu přijdu vždy až když to po sobě čtu Ještě jeden edit: A mají velmi dobrou lumi - výrazně svítí a vydrží celou noc. Upraveno 1. března 2011 uživatelem Honza.manta
JHonza Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Já jsem si pod vlivem (Sport MPM) pořídil Orient Mako, dojem podobný jako u Honzy. Za polovinu peněz (Singapur) o něco víc muziky (WR 200, šroubovací korunky, oboustranný nátah, plný nerezový tah), na druhou stranu za tuto cenu je to v podstatě bez záruky, v kamenném obchodě u nás stojí skoro jako MPM.Nebudu tak radikální s palcem dolů, hodinky mají obdivuhodnou výdrž, ale ty Orienty mi připadají lepší.
Onisau Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Pak je můžeme vydražit , nebo já nevím co, a prachy předat někomu na něco bohulibého
Flavamatic Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Ta dražba je rozhodně dobrý nápad. Ale možná, že by jsem si mohly začít pohrávat s myšlenkou založení chronomagovského muzea kuriozit a zázraků
tharvi Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Precetl jsem vsechny prispevky jednim dechem a jsem uzasly. Pokud se jeste budou hodinky nekam posilat, tak bych se o ne prihlasil. Netradicni test ve meste - Kodani. Kazdodenni jizda na kole, 90 proc. vlhkost vzduchu, caste srazky, zmeny teplot a rybareni. Rozhodne by se mely vysledky poslat do MPM. Urcite bude nasledovat "upraveni ceny", nebo nejaky upgrade.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se