Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Já bych si klidně zatasetoval. Vezmu je pákrát na sport a to jim zlomí vaz. Jestli ne, tak přežijou vše!

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Vypadá hodně podobně jako na prim sport od mpm

No, spíš je to další variace na Submariner (a dokonce "Superlative Chronometer Officially certified" a "WR 1000 ft.") A ten nápis, co je na místě, kde obvykle bývá "Swiss made" - při zvětšení se z něj dá přečíst jakž takž to "made". Co tam asi je? No, za $26,95 to nekup. Brrrrr :sick01:

Ale s PS MPM to má společného asi hlavně to, že to má otočnou lunetu a stejný počet ruček.

Odesláno

Já bych si klidně zatasetoval. Vezmu je pákrát na sport a to jim zlomí vaz. Jestli ne, tak přežijou vše!

No, možná by bylo lepší před tímto jistě dramatickým finále zkusit ještě nějaké méně definitivní testy - třeba tu motorku, na kterou je chce vzít X-Bob.
Odesláno

No, možná by bylo lepší před tímto jistě dramatickým finále zkusit ještě nějaké méně definitivní testy - třeba tu motorku, na kterou je chce vzít X-Bob.

Přesně tak! Účelem tostování není to, že umíme hodinky rozmlátit, ale že chceme vyzkoušet jak si povedou při nešetrném zacházení, ale nikoliv při vědomé a cílené likvidaci. To jsem je rovnou mohl rozmlátit kladivem.. ale to by asi nevydržely žádné hodinky...
Odesláno

Přesně tak! Účelem tostování není to, že umíme hodinky rozmlátit, ale že chceme vyzkoušet jak si povedou při nešetrném zacházení, ale nikoliv při vědomé a cílené likvidaci. To jsem je rovnou mohl rozmlátit kladivem.. ale to by asi nevydržely žádné hodinky...

I tak si myslím, že vydržely až dost.
Odesláno

Tak dnes lehký testík na otřesy: potřeboval jsem vysekat díru do zdi - hodinky na levé ruce, kladivo v levé ruce, majzlík v pravé. Hodinky se i nadále tváří celkem spokojeně :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Poslední týden jsem testoval v náročném chalupářském provozu:

Napřed jsem hodinky vzal na vodu - ne na řeku nebo přehradu, ale do koupelny a do sklepa - výměna potrubí. Dělaly se mnou skoro všechno, odpustil jsem jim pouze rozřezávání starých trubek flexou, od toho lítají hromady horkého a ostrého sajrajtu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Další kolo: skládání 20 metráků briket.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A nakonec: sekání zahrady motorovou kosou:

Hodinky vše přestály bez úhony, stále šlapou svých + 7-8 s/den, pouze (zřejmě od prachu a mouru) někdy místy trochu drhne luneta. Podotýkám znovu, že jsem levák a nosím hodinky na levé ruce, takže všechny radosti (kladivo, hasák, řízení od motorové kosy) měly z první ruky. Do konce dovolené se ještě pokusím vymyslet nějaká další příkoří, která jim provedu a která nebudou zcela likvidační.

A nakonec poznámka pro obzvláštní šťouraly: pokud se někomu zdá, že hodinky ukazují na fotkách čas v rozmezí několika minut, má naprostou pravdu. Fotky byly pořízeny najednou po skončení aktivit a jsou tedy hlavně ilustrační.

• Dát hlas 1
Odesláno

Hezky jim dáváš provětrat. Ale mě je jasné, že samotný stroj nebude mít žádné problémy, přeci jen, Miyota je jeden z těch velmi odolných kalibrů, tak tam problém asi nenastane. Spíš bude zajímavé, jak se s tím provozem srovná pouzdro, sklo a luneta. V rámci objektivity by stálo za to po každé těžší práci hodinky vykoupat, aby se do lunety nedostal písek a podobný bordel. který by mohl její správnou funkčnost ohrozit.

Odesláno

Vzal jsem si to k srdci a poté, co hodinky absolvovaly ještě exkurzi do zedničiny (bylo nutno odstranit škody, způsobené instalatérskou činností), jsem je řádně vykoupal v bazénu. Zřetelně jim to prospělo, nějak radostněji se lesknou a ejhle, luneta jde najednou zlehka a stejnoměrně :oneeyed02: A uvnitř nic neplave :smile_anim:

Odesláno

Tak tomuhle řikám dokonalý test :smile_anim:

A já se už těším na celkové finální vyhodnocení celého testu - a navíc se můžeme těšit na srovnání těchto hodinek s těmi dalšími, že jo, Onisane? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...