ANT Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 (upraveno) Dnes som po dlhej dobe zase narazil na znacku Tutima a zaujala ma jedna vec. Pri rade classic maju velmi pekne urobene kovove naramky, ale nezda sa mi zatvaranie motylikovej spony. Bez poistky a cela spona drzi iba na zaklade trenia/zacvaknutia dvoch casti. Mate niekto skusenosti s tymito Tutima naramkami alebo naramkami s rovnakym systemom zatvarania? Podla mojho nazoru je len otazka casu ked sa takato spona zacne samovolne otvarat. edit: foto pozicane z internetu Upraveno 13. května 2010 uživatelem ANT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mocl Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Zkušenost ne zrovna osobní, ovšem kamarád ano a musel po pěti letech měnit tah z důvodu špátné funkcionality, zkrátka nevydržl denní zátěž - pozor může to být jen problém jednoho kusu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Tento typ spony má mnoho výrobců a já se zatím s problémem nikdy nesetkal.Partnerka má Longines se stejným způsobem provedení a spona funguje bezproblémově.Nebál bych se toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Napriklad i Zenith ma podobny system. Drzi to dost dobre, ja osobne jsem s tim mel vzdy problem pri otevirani, ale majitele Zenithu tvrdi, ze je to jen o cviku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se