bartfox Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 (edited) Zdarec pánové, protože jsem koupil už pár hodinek (levnější kousky, hlavně z eBaye), tak mě kamarád požádal, jestli bych mu nenašel nebo neporadil, kde dobře nakoupit tyto hodinky : Breitling Crono Superocean v černém , nebo modrém provedení, s kovovým tahem. To "dobře" znamená českou klasiku - co nejlevněji ;-) Máte svoje zaručené kamenné či internetové obchody? Díky za radu B Edited May 14, 2010 by bartfox
Hajek Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 najdi si na www.breitling.com autorizované prodejce v ČR a zkus zadat poptávku
Boudy Posted May 14, 2010 Report Posted May 14, 2010 (edited) Zdarec pánové, protože jsem koupil už pár hodinek (levnější kousky, hlavně z eBaye), tak mě kamarád požádal, jestli bych mu nenašel nebo neporadil, kde dobře nakoupit tyto hodinky : Breitling Crono Superocean v černém , nebo modrém provedení, s kovovým tahem. To "dobře" znamená českou klasiku - co nejlevněji ;-) Máte svoje zaručené kamenné či internetové obchody? Díky za radu B No, musis byt supr kamarad, kdyz se kvuli nekomu registrujes na forum a nezistne hledas za nej ... Ebay jsi prosel, kdyz tam nakupujes??? Taky zkus chrono24.com ... no a taky se rozhlidni tady na foru, ale bacha, je to navykove ... Edit: sorry nevsiml jsem si, ze jsi registrovan dlouho ... Edited May 14, 2010 by Boudy
bartfox Posted May 17, 2010 Author Report Posted May 17, 2010 Kamarád sem, co by ne. Jinak na chrono chodím studovat, kochat se probírat informacema (je to taková moje wiki) - až doteď sem neměl důvod so ozvat... Co s týče eBaye a nákupu těchto hodinek, tak bych měl asi trochu strach - pokud by mě někdo prodal padělek, tak bych mu ještě poděkoval, páč bych to nepoznal. Zatím sem kupoval jenom Citizeny (2x Skyhawk) , Police, Wengery a pár G-Shocků - nic tak pěkného a hlavně drahého nee - proto ta opatrnost Na Chrono24 mrknu, díky B
Recommended Posts