rorda Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Náhodou jsem narazil na tuto stránku, na které je individualizace Rolex v military stylu. Jedinečná šance mít luxusní military hodinky, i když ohledně jejich užívání v maskáčích jsem skeptický, ale nějakého amerického důstojníka na základně si s nimi představit dokážu, to ano ...
spiderer Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Uz to tu parkrat bylo, kazdopadne se mi to v drtive vetsine pripadu vubec nelibi a vim, ze bych si takhle Rolexy upravit nenechal..
rorda Posted May 16, 2010 Author Report Posted May 16, 2010 Aha, tak to jsem nezachytil ... Já osobně také ne, na běžné "městské" nošení to není, tedy alespoň to vypadá divně, ale dokážu si některé blázny představit ...
volfda Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Nevím no, já na tyto úpravy také moc nejsem, ale třeba u pam 312, které zde nedávno byly to vypadá zajímavě, ale stejně bych to nechtěl. Přijde mi, že z těch rolád to sedne skorát Milgaussům GV, třeba Yachtmaster to totálně zprzní, ale to je jen můj pohled...
FiXilVer Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 ked uprava rolexiek tak poriadna, taku robi len project X
rorda Posted May 16, 2010 Author Report Posted May 16, 2010 Messina Jewelers také provádí zajímavé a asi i kvalitní úpravy ... Jen pro zajímavost, v diskuzi pod článkem se někdo ptá na kvalitnější DLC úpravu, jakožto alternativu PVD, u Chopard Mille Miglia XL, v odpovědi je odhad ceny 1300 USD.
Guest Snow Posted May 16, 2010 Report Posted May 16, 2010 Tuto individualizaci považuji za zdařilou. KLIK
yasmine Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Aha, tak to jsem nezachytil ... Já osobně také ne, na běžné "městské" nošení to není, tedy alespoň to vypadá divně, ale dokážu si některé blázny představit ... Já myslím, že na "městské" nošení jsou
Recommended Posts