Pítr Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Pri vybere novych hodiniek som nasiel zrejme nové VE GAZ-14 Limousine. Vyzeraju fakt super. Neviete nahodou niekto, kedy ich zacnu dodavat? Zdroj: netgrafik.ch Je tam vela naozaj peknych hodiniek
PhoeniX Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Odesláno 16. května 2010 Vypadají celkem fajn. Na "rusáka" je to slušný výkon a vlastně jsem mile překvapen. Ještě se mi tam líbí jedny GMT-éčka.
xavierSK Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Zdravicko, koho by to zaujimalo, nove vostoky su uz nahodene na russia2allGaz Limo a Anchar, dostupnost v July. Cuz
Peter Velky Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Zdravicko, koho by to zaujimalo, nove vostoky su uz nahodene na russia2all Gaz Limo a Anchar, dostupnost v July. Cuz Presne, tak, na tejto stranke http://www.russia2all.com/vostok-europe-russian-watch-watches/vostok-europe-gaz-limo-tritium-tubes/ ich uz maju. Bohuzial, su vo velkosti 45 mm, co ma sklamalo, pretoze na moju ruku su velke. Na obrazkoch vyzeraju fantasticky,ale takeho obra si na moju malu ruku fakt vziat nemozem :-)
spinach Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 tak chekuju stranky "vostokeurope.cz" .. ale v novinkách stále nic to baravne lumi je sice na hranici poutě.. ale zase je to "neokoukané" 8))
JDenver Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Ta barevná lumi mě vůbec neruší. Na levé fotografii v poslední řadě mě zaujala ta hodinová ručička. Provedení luminiscence je na ní přinejmenším neotřelé.
sy242 Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 NH25A-5654140 moc pěkné, hm černá a červená, to je vždycky dobrá kombinace. Mají černé pouzdro? Kde je ta inspirace Čajkou?
Helex Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Ruský hodinky bych prostě nedal..ale jsou fakt pěkný!
spinach Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 já jsem jednu chvíli o Vostokách uvažoval jako o mých prvních automatech..nakonec jsem se rozhodl pro Japonce..ale stejně jsem si je "v oblíbených" nechal... tak uvidím.. třeba časem.. 8))
Apep Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 (upraveno) Mně se skoro víc líbí ty předchozí verze, např. tady Ale když se chvíli dívám na ty nové verze, tak začínám o svém prvním ukvapeném názoru skoro pochybovat ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. června 2010 uživatelem Apep
Reesha Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 Ahoj, Na forum koukám už skoro dva roky, ale spíše jsem pozoroval a nasával vědomosti. Právě po této době se ve mě strhla neskutečná touha po nových hodinkách Jelikož jsem se tady nakazil, mé další hodinky budou automaty. O starší verzi verti GAZ-14 je tady poměrně dost, ale nenarazil jsem na nikoho kdo má tu novou. Jeden z hlavních rozdílů krom toho, že jsou větší je, že mají strojek SEIKO NH25A. Má někdo zkušenosti s touto novou verzí GAZ-14? Nikde jsme nenarazil na živé fotky, kdyby měl někdo odkaz byl bych rád. Zajímá mě třeba, zda mají na dýnku průhled.
pato31681 Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 Starsi model mal priehladne dynko, fotku noveho modelu neviem nejako najst, ale strojceky maju na rotore znak vostok europe, takze by mohli mat priehlad. Popripade napis mail predajcovi, uricte ti odpovie. Na starsom modeli to vyzeralo takto: http://www.youtube.com/watch?v=vpmIXDaHPus
fobus Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Zajtra sa Ti v Bratislave v predajni pozriem....
shag Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 new vegaz limousine su celkom pekne hodinky. Lumi je tam tritium?
kilosunky Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 new vegaz limousine su celkom pekne hodinky. Lumi je tam tritium? Ano, je tam lumi H3 (tritium)... A este rozdiel od predchadzajuceho modelu, ako tak pozeram na cifernik, je asik aj to, ze tieto nemaju druhy cas, ze?
rubus32 Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 To tritium je super vychytávka ale jako vlastník starší verze musím vypíchnout dvě korunky, ty zvedaj "sexappeal" o 100 procent. JInak duální čas taky neni k zahození. No a k hodinkám Vostok patří in-house kalibr, s kalibrem Seiko (jestli je to teda pravda) to je jak žigulík se střevama Mazdy, no uznejte...
Reesha Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Odesláno 10. září 2010 Podle všech informací tam opravdu Seiko strojek je. viz.: klik
pato31681 Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Je tam naozaj strojcek Seiko NH25, preto sa zvysila cena, ale myslim ze aj kvalita pojde hore, povodne Vostoky mali par chyb, napr. odpadavanie rotorov, co u Seika nema hrozit. to Reesha: new Gaz 14 sme s fobusom boli pozriet, a dynko je plne bez priehladu na strojcek
Reesha Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Díky kluci :-) To je docela škoda, průhled se mi na hodinkách líbí. GAZ-14 v černé barvě mě láká, jen nejsem úplně rozhodnut kterou verzi.
pato31681 Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 U mna vyhrava modra, sportove, elegantne a nezvycajne zaroven
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se