haslermetra Odesláno 4. června 2010 Nahlásit Odesláno 4. června 2010 Ondřeji, uměl bys vyrobit tu součástku na výkresu?
Ondrej Berkus Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 no pokud jsou ty míry v milimetrech, tak si na to asi netroufnu... mám kamaráda který je profi CNCčkař, a pro toho by to pravděpodobně byla hračka - můžu se zeptat, nebo mi pošli mail a dám ti na něho kontakt. Ondra
haslermetra Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 (upraveno) no pokud jsou ty míry v milimetrech, tak si na to asi netroufnu... mám kamaráda který je profi CNCčkař, a pro toho by to pravděpodobně byla hračka - můžu se zeptat, nebo mi pošli mail a dám ti na něho kontakt. Ondra Díky za nabídku, nepotřebuji tu součástku vyrobit. Jenom jsem ti chtěl ukázat v jakých rozměrech a tolerancích by ses měl pohybovat, až budeš vyrábět svoje strojky nebo součástky, jak jsi výše předeslal. Samozřejmě tobě i Luďkovi Serynovi držím palce, aby se vám nějaký ten inhaus kalibr povedl a prim manufakč šel s tím svým předraženým rodinným stříbrem do kelu. Upraveno 6. června 2010 uživatelem haslermetra
Návštěvník 12345 Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 Damašek na pouzdru je fakt pecka! TA TVOJE DNEŠNÍ DĚKOVAČKA JE TAKY PECKA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se