Jaruna Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Mam 4 roky staré seiko skz 211 je to srdeční záležitost a rád bych jim dal nové sklo a lunetu .Poradí mi někdo nebo ještě líp sehnal by mi někdo tyto díly? V Pardubicich v servisu mi řekli že pokud jsem je neobjednal přes Altro tak mi díly neseženou.
Pixelator Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 Mam 4 roky staré seiko skz 211 je to srdeční záležitost a rád bych jim dal nové sklo a lunetu .Poradí mi někdo nebo ještě líp sehnal by mi někdo tyto díly? V Pardubicich v servisu mi řekli že pokud jsem je neobjednal přes Altro tak mi díly neseženou. napis mail tomuto panovi , vola sa harold vie perfektne anglicky a rychlo komunikuje... yobokies@yahoo.com.hk
Jaruna Odesláno 17. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2010 :thumbsup_anim:Odkud ten harold je ? Česky neumí? Jinak děkuju za radu.
Pixelator Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Odesláno 17. května 2010 :thumbsup_anim:Odkud ten harold je ? Česky neumí? Jinak děkuju za radu. Zrejme by som nespominal ze vie perfektne anglicky keby bola mozna komunikacia v cestine ... podla koncovky e-mailu sa da vycitat ze dotycny pan je z Honkongu
Jaruna Odesláno 21. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2010 Zrejme by som nespominal ze vie perfektne anglicky keby bola mozna komunikacia v cestine ... podla koncovky e-mailu sa da vycitat ze dotycny pan je z Honkongu Tak jsem si u toho Harolda vybral ale nevim jak provest platbu. Pay pal mam ale nikdy jsem se nesetkal s tim co piše Harold že paypal=email ty víš jak to u něj chodí? Připadám si jako blbec... Zrejme by som nespominal ze vie perfektne anglicky keby bola mozna komunikacia v cestine ... podla koncovky e-mailu sa da vycitat ze dotycny pan je z Honkongu Tak jsem si u toho Harolda vybral ale nevim jak provest platbu. Pay pal mam ale nikdy jsem se nesetkal s tim co piše Harold že paypal=email ty víš jak to u něj chodí? Připadám si jako blbec... Zrejme by som nespominal ze vie perfektne anglicky keby bola mozna komunikacia v cestine ... podla koncovky e-mailu sa da vycitat ze dotycny pan je z Honkongu Tak jsem si u toho Harolda vybral ale nevim jak provest platbu. Pay pal mam ale nikdy jsem se nesetkal s tim co piše Harold že paypal=email ty víš jak to u něj chodí? Připadám si jako blbec...
nAscA Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Odesláno 21. května 2010 No, ze mu mas penize poslat paypalem na email.... Proste na Paypalu kliknes na Send money, zadas jeho emailovou adresu, na kterou mas penize poslat, zadas castku kolik a posles
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se