cSimon Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Mohl by mi někdo poradit? Přítelkyně mi koupila na aukru hodinky značky Konigswerk. Jsou hezký to jo ale chtěl sem si něco o nich zjistit strojek sklíčko a takový a nemohl sem žádnou stránku s touto značkou najít. Pouze stránky s aukcema. Tak sem brouzdal až sem narazil na značku Graf von monte wehro a přes ní k té mojí. A to mě dostalo až na toto fórum. Podle mě za to nedala malou částku a chtěl bych vědět jestli byla napálena. Jsou to tyto hodinky: http://aukro.sk/item996818482-konigswerk-l...pc-1600eur.html http://cgi.ebay.pl/Konigswerk-DIAMANTEN-Ch...L-/120554763939 Děkuji za odpověď
spiderer Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Hele reknu ti to takhle, jsou to klasicky cinsky hodinky s inspirovanym designem slavnejsich znacek.. oficialni webovky to nemiva, pouze takove ty vznesene pseudo stranky kde uvidis ceny klidne i v tisicich ?, USD nebo cehokoliv jineho, ale s realnou cenou to nesouvisi.. cena v desitkach EUR je asi primerena i kdyz i za tyhle penize jde koupit osobitejsi hodinky Ale pokud se ti libi a na znacku si nepotrpis tak se podvedenej citit nemusis, treba casem vymyslis neco "lepsiho"
ricous Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Je to "ojeb", ale za 100 éček to není zase tak drahý poznání (lepší než těch vymyšlenejch 1.600,- ) Asi bych přítelkyni nic nevyčítal, chtěla ti udělat radost a že se nevyzná v hodinkách...
spiderer Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Ale ricous ma recht, vojeb to je..
cejny Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Solidni ojeb. Bohuzel jak si ma clovek co si chce jen koupit hodinky vedet. Aukro je podobnyho radobi noblesniho suntu plne, staci si dat seradit aukce podle prihozu. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se