martin1974 Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Zvažujem kúpu hodiniek Hamilton Navy GMT - čierny ciferník, na kovovom ťahu. Bol som nemilo prekvapený, keď som zistil v akom rozsahu sa tieto hodinky falšujú (stačí zadať dotaz do google). Čo mi do značnej miery znepríjemnilo výber, je dvojaký druh popisu na dýnku hodiniek. Jeden klasický - suchý popis typu, Swiss made, materiálu skla a púzdra, vodotesnosť v metroch. No a druhý - s RYBIČKOU, typom kalibra (graficky), a vodotesnosťou popísanou v ATM/Ft + predchádzajúce. Na zahraničných fórach (watchyouseek) so sa dočítal, že tieto rozdiely sú v poriadku. Napriek tomu by som rád poznal názor miestnych znalcov. Budem vďačný za každú informáciu. Pre istotu nejaké foto. Upraveno 19. května 2010 uživatelem martin1974
martin1974 Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 No áno kibi. Viem o nich, lenže tie sú nejaké žlto... a na gume. Ja by som rád čierne na kovovom ťahu. To vieš, už ste ma tu rozmaznali.
Helex Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Zeptej se jich http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...acts/index.aspx
abbot Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Hele faku bych se moc nebál, zvlášť na ebayi od prověřených asijských prodejců z Malajsie ... Maj průhledný dýnko a nejsou to tak drahý hodinky, aby se někomu vyplatilo signovat švýcarskou etu přesně tak jak je na originálu, do toho udělat funkční GMT komplikaci atd. To co vidíš u prodejců "replik" vůbec nejspíš nebude vypadat tak, jako hodinky na obrázku ...
martin1974 Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Zeptej se jich http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/...acts/index.aspx Na to som už myslel. Majú tam pekne rozdelené kolónky na otázky...
martin1974 Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Hele faku bych se moc nebál, zvlášť na ebayi od prověřených asijských prodejců z Malajsie ... Maj průhledný dýnko a nejsou to tak drahý hodinky, aby se někomu vyplatilo signovat švýcarskou etu přesně tak jak je na originálu, do toho udělat funkční GMT komplikaci atd. To co vidíš u prodejců "replik" vůbec nejspíš nebude vypadat tak, jako hodinky na obrázku ... Áno, ide o e-bay. Predajca je z Talianska, má predaných cez 12000 položiek a 100 % feedback... http://global.ebay.com/HAMILTON_OROLOGIO_K...0468136987/item Skôr mi išlo o to, či (a prečo) Hamilton rôzne označuje dýnka svojich hodiniek? Ďakujem za info. Upraveno 19. května 2010 uživatelem martin1974
Helex Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Odesláno 19. května 2010 Na to som už myslel. Majú tam pekne rozdelené kolónky na otázky... Navíc by to bylo i zajímavé vědět do budoucna...
martin1974 Odesláno 19. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2010 (upraveno) Samozrejme, ak sa mi to podarí, odpoveď Hamiltonu dám vedieť. Chcel som len, či už tu niekto na fóre nemá konkrétnu skúsenosť s týmto modelom. Upraveno 19. května 2010 uživatelem martin1974
Fidoo Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 ty moje mají dýnko jako na prvním obrázku, ale taky myslím že může existovat více modifikací originálů. Fake by se dal asi poznat i podle dalších odlišností ..... přeji dobrý výběr, já sem s nimi spokojený
abbot Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Odesláno 20. května 2010 ty moje mají dýnko jako na prvním obrázku, ale taky myslím že může existovat více modifikací originálů. Fake by se dal asi poznat i podle dalších odlišností ..... přeji dobrý výběr, já sem s nimi spokojený Asi tak, vyrejt nebo vytisknout nápis na dýnko je to nejmenší a nevidim důvod, proč by to ten někdo, kdo by kopíroval hodinky do posledního detailu nebyl schopnej udělat stejnej nápis
martin1974 Odesláno 20. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2010 Páni, ďakujem Vám za informácie. Keďže mám dnes za sebou mimoriadne vypätý pracovný deň, nestihol som sa informovať priamo v Hamiltone. Dúfam, že to stihnem do konca týždňa. Dám vedieť.
1190RC8 Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 mám taky dýnko ad 1. Není rozdíl v dýnku a ciferníku Evropa/USA..? USA verze - aspoň na ofic stránkách Hamiltonu, kde se Hamitlon táří jako "tradice USA", nemá na ciferníku na šestce SwissMade...jakože se za to asi stydí? k tomu by mi sedělo to dýnko se stopama a rybičkou..? mno...i když shora psal někdo o bílech cifernících? nepletu se? a ten někdo má dýnko Ad1 ale ciferník bez označení SwisMade..? že jo? takže sem tomu asi moc nepomohl.?
Fidoo Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 mám taky dýnko ad 1. Není rozdíl v dýnku a ciferníku Evropa/USA..? USA verze - aspoň na ofic stránkách Hamiltonu, kde se Hamitlon táří jako "tradice USA", nemá na ciferníku na šestce SwissMade...jakože se za to asi stydí? k tomu by mi sedělo to dýnko se stopama a rybičkou..? mno...i když shora psal někdo o bílech cifernících? nepletu se? a ten někdo má dýnko Ad1 ale ciferník bez označení SwisMade..? že jo? takže sem tomu asi moc nepomohl.? přesně tak, mám stříbrný ciferník bez swiss made a dýnko z obr. 1 ... takže je nějak zašmodrchaný
1190RC8 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 spravoval jsi tu khaki lunetu?podařilo se?
Fidoo Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 spravoval jsi tu khaki lunetu? podařilo se? ještě ne - psal jsem do hamiltonu - bez odpověďi. Po pravdě nevím jestli s tim má cenu jít k hodináři. ta luneta je spíš na výměnu - vyčistit to podle mě nepůjde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se