huskye Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Našel jsem vintage hodinky co se mi zalíbili, jsou s manuálním nátahem, ale ta značka mi nic neříká a bohužel neříká ani nic googlu. Neznáte jí někdo? Případně nevíte kde bych se o ní mohl něco dovědět? Když pominu historii, zajímalo by mě hlavně, jestli je to kvalitní značka a můžu se tak nějak spolehnout na to, že mi ty hodinky budou ještě chvíli sloužit edit: Když je na nich nápis Incabloc, znamená to že je uvnitř ETA? A tím pádem by mohli být celkem dobrý, nebo ne? Upraveno 24. května 2010 uživatelem huskye
Pixelator Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Incabloc ->http://en.wikipedia.org/wiki/Incabloc_shock_protection_system EDIT: link Upraveno 24. května 2010 uživatelem Pixelator
huskye Odesláno 24. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2010 aha moje chyba, myslel jsem, že incabloc je vlastní název co používá jen ETA
huskye Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2010 stojí ty hodinky za tu pětistovku co stojí?
spiderer Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Spis ne nez jo.. Proc chces zrovna tyhle? I to pouzdro uz ma toho za sebou celkem dost, na noseni bych poridil neco v lepsi kondici..
huskye Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2010 no chtěl jsem něco levného co má na sobě swiss made :-)
huskye Odesláno 25. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2010 A tenhle typ vzhledu, podobně jako třeba prim diplomat se mi líbí. Teď nosim citizeny skeletony, ale chtěl bych i něco méně nápadného. Tak se tak babrám jestli staré swiss made nebo nové japan made :-) a více mě to možná táhne k těm vintage, navíc když jsou některý kousky tak levný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se