constantin Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 asi před rokem sem si pořídil tyhle krasavice ted už jsou kompletně v hromadě tak sem si řekl že vám je ukážu, když sem je kupoval vypadaly dost bídně ale objednal sem novej číselník a tachymetrickou stupnici, a muj hodinář mi je dal hezky do kupy. posudte samy, puvodní fotky jestli najdu tak je taky ukážu. 2
Jarett Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 pěkné ... netradiční kousek, klasika moderní i dnes jinak za tři roky 13 příspěvků ....
spiderer Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Gratuluju, jsou zajimavy, pokud budes mit i cas pres den, zkus neco cvaknout bez blesku
skalis Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Je videt, ze "dial sells the watch", i kdyz u tech hodinek je i pouzdro v paradnim stavu. Jen ty fotky bys mel zmensit, pokud jeste muzes editovat prispevek (asi uz ne), nebo priste vkladat mensi. Velke rozliseni se pouziva jen v sekci Fotogalerie.
constantin Odesláno 26. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2010 tak puvodní fotku sem už nenašel, pouze číselníku, měly prasklé sklo podle toho ten číselník vypadá, velká škoda je že na nově dodaným číselníku z omegy chybí nápis seamasterpro ty který to zajímá, hodinky mě stály 20000,- číselník plus stupnice 6000,- a práce, renovace pouzdra vyčistění stroje 5000,- u Omegy v autorizovaným chtěli 9400,- plus dílyještě sem našel v aukčním katalogu omegy že tenhle model na kovu vydražili za 8200 CHF
efreeti Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 (upraveno) 2 slova: Nepřehlédnutelné retro Upraveno 29. května 2010 uživatelem efreeti
simon Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Krásný hodinky, fakt se povedly když budeš chtít origo tah..tak ho mám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se