Honza K. Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Ahoj všem, mám na vás následující prosbu. Bavil jsem se onehdá s jedním starým známým o hodinkách, a ten mi řekl, že se měl velmi oblíbené hodinky Citizen, ale nemůže je nosit, protože se mu vylomil otvor, do kterého zapadá stěžejka. Tak jsem mu slíbil, že se zeptám zdejších zkušenějších, jestli je správný náš dojem, že to asi nemá smysl opravovat. Počítám, že by se muselo vyměnit pouzdro hodinek. Dělá to někdo u nás? Eventuálně, na kolik by to asi vyšlo? A když jsme u toho, dokázali byste přibližně určit, o jaký typ hodinek se jedná? Počítám, že to asi žádný poklad nebude, ale abych mu případně mohl s klidným svědomím říct, že se oprava nevyplatí, protože by vyšla třeba na X korun a hodinky mají jen cenu sentimentu. Který tu sice asi trochu je, ale není nekonečný. Díky za každý tip. Přikládám pár fotek - za kvalitu se omlouvám, ale s mým kompaktem to lépe nezvládnu. To hlavní na nich ale je vidět. Doufám, že obrázky nebudou dělat potíže, nezmenšoval jsem je po informaci o změně serveru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JARDA2 Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Mrkni na stránky PAREXA nějaký pouzdra na Citizeny tam maj, občas je něco na Aukru.
JDenver Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Přemýšlet nad opravou má v tomto případě smysl pouze tehdy, pokud k nim má jejich majitel nějaký citový vztah. Pokud tomu tak není ... vyhodit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se