VilemBednar Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Dobrý den přátelé, tak už si užívám Steinhart L.E. a jak asi dobře sami víte, jednima pořádnýma hodinkama to nekončí.Tak bych si dovolil malinko prozkoumat značku Glycine.Rád bych se dozvěděl nějaké vaše poznatky a případně odkazy na nějaké česky možno i německy hovořící www seite.Pokud jsem úplně mimo, sdělte mi taktéž.
Frantik Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 Funkce hledat, vpravo nahoře..........napiš do toho řádku GLYCINE a uvidis, co ti vypadne
VilemBednar Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2010 V 28. 5. 2010 v 9:57, 'Frantik' napsal: Funkce hledat, vpravo nahoře..........napiš do toho řádku GLYCINE a uvidis, co ti vypadne Já vím, to už jsem pročet a ledacos jsem se dozvěděl. Přesto si myslím, že každým dnem, každý z nás nabívá nové moudra a zkušenosti. A tak jsem zkusil založit toto vlákno. Tak uvidíme
jankoxxx Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Odesláno 28. května 2010 ak by si chcel, moja ponuka sprostredkovat nakup u toho chlapika z UK stale plati. cenovo je bezkonkurencny..
VilemBednar Odesláno 28. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2010 V 28. 5. 2010 v 11:50, 'jankoxxx' napsal: ak by si chcel, moja ponuka sprostredkovat nakup u toho chlapika z UK stale plati. cenovo je bezkonkurencny.. Děkuju, chvilku to nastuduju a ozvu se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se