Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry den

objednal som si hodinky tissot prc200 z amazon.com dosli mi v pohode vsetko len v krabicke som nenasiel ani zarucny list ani certifikat o pravosti vsetko ostatne tam bolo. Myslite ze mi mohli poslat fake?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

1. poslat fake

2. certifikat o pravosti  

1. z amazonu těžko

2. certifikát o pravosti   :eek: o takovém dokladu, který by měl přijít s hodinkami jsem ještě neslyšel. Jak si na to přišel ?

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Noo cital som si na webe. Ja tam v tom baleni nemam ani zarucny list.

Nenervuj se, to je v pohodě. Certifikát o pravosti se blbost jako hrom a nejsem si jistý jestli by Ti záruční list vůbec uznali. To je riziko nákupu ze zahraničí za nižší cenu. Osobně jsem neměl záruční list nejméně pětkrát šestkrát a nijak mě to nerozhodilo. Užívej si nových hodinek a starosti hoď za hlavu.

• po 3 týdnech...
Odesláno

No celkove jsou PRC 200 zajimavy product. V serioznim kramu stoji okolo 10 kKc, na Aukru okolo 4 a na eBay se daji i s postovnym sehnat neco malo nad 100 USD. Uz se to tu probiralo (bohuzel jsem to puvodni vlakno nenasel) a mel jsem za to, ze ani z eBay by to fejky byt nemely, ale ja bych za to ruku do ohne rozhodne nedal.

http://shop.ebay.com/bigbigworld08/m.html?_nkw=tissot&_sacat=0&_odkw=&_osacat=0&bkBtn=&_trksid=p3911.m270.l1313

Posledni feedbacky tykajici se hodinek:

He shipped a fake product - TISSOT? PRC200 Watch T17.1.586.52 Chronograph NewInBox (#220615688077)

fast shipment, looks just like the original, I can`t say this for packing box - TISSOT? PRC200 Watch T17.1.586.52 Chronograph NewInBox (#320539761259)

Nemuze za to ta dvojcicka na Tissot?

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mam podezreni ze cinani prodavaji counterfight. Swiss mada snad znamena 60% soucastek vyrobenych ve u svicaru a montaz u nich. Pokud byly dost blby aby si nechali pouzdra a tahy delat v cine, nedivil bych se, tak je klidne mozny ze jich cinani nadelali kapanek vice nebo neukoncili vyrobu a koupi do toho original etu. Nemam to nijak overeny, ale uz jsem na ebay narazil na pojem imported swiss movement a OEM- s dodatkem ze se nejedna o original. Nebyly to zrovna prodejci s hodnocenim 400 nebo 50.

Na webu se to porad omila a krom snad jednech hodinek na jinem foru o tom vsichni jen melou furt dokola, ale skutek utek. Taky si nemyslim ze by slo o fake.

Upraveno uživatelem cejny
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Záruční list a další věci by mohly být uvnitř v krabičce - jsou tam takové vyklápěcí bílé kapsičky :-)

• po měsících...
Odesláno

Nedalo mi to a jedny jsem koupil..Jsem zvědavý v jakém stavu příjdou..Udělám samozřejmě fotky a podělím se o názor..Mé starší Casia potřebujou renovfaci tak se uvidí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...