Přejít na obsah

Prosim o pomoc pri vyberu plniciho pera

Doporučené příspěvky

Doporučuji prohlédnout si také nabídku na Fountain Pen Hospital, http://www.fountainpenhospital.com , kliknout na záložku "pen manufactures". Není potřeba ani nic kupovat (nákup je ale bez problémů, mluvím z vlastní zkušenosti), ale člověk tam získá představu o tom, jak široký svět plnících per je. Je to něco jako hodinky. Většina lidí nemá představu, jak velký počet výrobců a modelů existuje a jak se od sebe po technické stránce liší. A to nemluvím o tom, jak pohodlné je psaní kvalitním perem v porovnání s propiskou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Dekuji vsem za napady a inspiraci. Nakonec jsem vybral plnici pero Cross Sauvage Ivory Lacquer/Python Pattern Cap, hrot M link a k tomu diar Filofax Finchley Personal Organiser A5 Red link .

Pritelkyne byla nakonec stastna a libi se ji to. Jen rikala, ze k tomu potrebuje "par" dalsich drobnosti jako ... novy oblek, nove boty, novou kabelku, nove hodinky, zajit ke kadernici a par dalsich nepodstatnych veci :-)

Odkaz ke komentáři

Dekuji vsem za napady a inspiraci. Nakonec jsem vybral plnici pero Cross Sauvage Ivory Lacquer/Python Pattern Cap, hrot M link a k tomu diar Filofax Finchley Personal Organiser A5 Red link .

Pritelkyne byla nakonec stastna a libi se ji to. Jen rikala, ze k tomu potrebuje "par" dalsich drobnosti jako ... novy oblek, nove boty, novou kabelku, nove hodinky, zajit ke kadernici a par dalsich nepodstatnych veci :-)

Tak to máš ještě dobrý. Moje by ráda růžový Bentley (nebo růžový sporťák od Mercedesu, jedno z toho), protože s ním jezdí Paris Hilton a také jí ladí k hadrům:-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...