Přejít na obsah

Mike-72

Členové_50
  • Příspěvky

    565
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Mike-72

  1. Naopak geniální úspora nákladů:-) A vzhledem k tomu, že prodejci to nemají na prvním místě ve svých chvalozpěvech, tak i takový malý, neškodný podvodík:-) Stejně jde o design a o to, jak si nahonit ego, ne?:-))
  2. Je to jednoduchý, E podvozek je poněkud "dědkovitější", což by ke kupé moc nešlo, takže se vezme levnější (možná významější důvod) podvozek C, který je teoreticky sportovnější, subjektivně ho tak vnímám také.
  3. Zmatek v kupé dělá i Éčko, které má podvozek Céčka:-)
  4. Bylo postavené, aby se uspokojila poptávka po "kupé" a byly kam pohodlně dát děti. Zadek není určen primárně pro dospělé. Z toho důvodu jsou i poměry mezi předními a zadními dveřmi.
  5. Bohužel tohle je realita. Dneska holky s maturitou, nebo VOŠ končí na pozicích porodavaček v OC nebo jako uklízečky v nemocnici. Po pěti letech jsou odepsaný, protože mají před mateřskou, reference za sebou žádné a až bude v 35 letech hledat po dvou dětech práci a za sebou pět prodavaček, už nemá šanci. Kdyby šla na učňák byla by na tom pravděpodobně lépe.
  6. Víš jak vypadá klasická žádost vysokoškolačky o místo? A to ti na tvrdo napíšou bez sebemenšího studu. "Pracovat hodlám jen na pozici asistentky ředitele. Odmítám přesčasy. PLat v minimální výši 30 hrubého. Služební auto, telefon a jiné zaměstnanecké výhody". :-)
  7. S tím bych jen dodal, že naproosto nic neříkající titul je dnes Ing. Uchazeči o práci s titulem Ing. mají nejhorší poměr mezi namyšleností a nevzdělaností. Jinými slovy, raději zaměstnanám středoškolačku, která se potřebuje starat o rodinu a chce se realizovat, než Ing. který má pocit, že je z vůle boží vystudovaný.
  8. Nikdo není filtrován na základě vnesených prostředků. A jestli tím, myslíš, že někdo na to má či nemá, tak všichni ale mají stejný přístup k financování.* Filtrovat nějak musíš. Jenže studijní výsledky nekorelují s úspěchy v reálném životě. To je první problém. Naprostým nesmyslem proto považuji filtr u druhého semestru, kdy řada lidí ještě není dozrálá a vyprofilovaná. Řada si bohužel ještě nese břímě sociálního prostředí ze kterého vyšla a ne vvšichni jsou schopni za jeden rok dozrát. * Pro sociálně slabší rodiny je dnes velký problém dát dítě na VŠ, ona měsíční investice 5 tis. (cesta, ubytování, strava) Kč je pro ně hraniční, druhé dítě je často již neřešitelné. Paradoxně tak zavedení školného a k němu systému půjček na studia s odloženým splácením, tak jak zněl původní návrh, těmto nízkopříjmovým skupinám pomůže/by pomohl. Jenže to by nesměla v této společnosti být absolutní averze k čemukoli placenému.
  9. Druhá dementní věta. Ale i tak se zamysli, co je pro potenciálně úspěšného člověka více diskriminující? Přijímací testy, které jsou všelijaké (kvalitu a smysluplnost, nemluvě a faktorech, které uchazeče v den konání ovlivňují) nebo jakákoli forma zpoplatnění, na kterou si může dotyčný vydělat či půjčit?
  10. U výběrových řízení odškrtávám za méně dementní věty. Za tuhle bych tě vykopal svinským krokem.
  11. Nepodsouvaj, tuším, že je stanovená na 120 tis. km. Servis ji mění raději po 60 tis. a je to v rámci paketu za servis. Ofiko je to posvěceno z Německa.
  12. Mám toho v Egyptě za sebou dost. Nejvíc ožralých byli rodilí Egypťané. Mládež ujíždějící na chlastu a pornu. O jiných omamných látkách ani nemluvě. Na druhou sttranu konzervativní mmnohem více náboženskou společnost tohle musí silně iritovat. Nechápou, že problém ale není v turistech, ale jejich vlastním systému a ekonomické situaci. Navíc, netuším jak Egypt kalkuluje HDP, jestli z odhadu, nebo z dokladovaných toků peněz. Pokud to druhé, tak skutečný podíl na HDP musí mít turismus tak okolo 25%, možná více.
  13. Mrkněte se sem, hned druhá fotka je krásná kočička:-) http://zena.centrum.cz/volny-cas/fotogalerie/2011/12/06/nej-fotky-roku-2011-ulitle-vtipne-i-sexy/
  14. Na základě toho co píšeš bych se aukru vyhnul.
  15. No dřív jsem používal peněženku s mincovníkem a měl vytahaný všechny kapsy. Naučil jsem se nechávat častěji dýžka :-) ale hlavně jsem se naučil jinou věc - hážu je do kapes a každý večer vysypu do kasičky. Každý rok tak "omylem" našetřím asi 25 tisíc. :smile_anim:
  16. Jo, mám tuhle. Červená uvnitř přináší prachy:-)
  17. Jak se s tím Stoutem píše? Já koupil oversized verzi. Ten stout je ještě silnější, že jo? A jinak mám aktuálně zálusk na Vespucciho.
  18. Hodně lidí jezdí spíš podle svého přirození :-) Aneb, dá se od délky penisu odvodit průměrná rychlost na silnici? Aneb téma pro odvážné zakladatele anket a ještě odbážnější respondenty:-) Viz. blikání výše. On ho nemá rád nikdo, Němci méně a nejméně snad Italové, místo pěsti bys tam měl "cornuta". A i to podjíždění zprava leze Italům na nervy víc než komu jinýmu. Zase nejsou kreténi, který ty levý pruhy blokují a uhybají sami a okamžitě, takže nejsou moc důvody pro podjíždění.
  19. Kolony se lepší, ale myslím, že spíš čím dál tím víc řidičů začíná chápat zařazování se v zipu, což působí uklidňujícím způsobem na všechny zúčastněné:-)
×
×
  • Vytvořit...