levistrauss Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Když si teď přečtu pár svých postů zde na fóru, musím se smát... Hned v úvodu jsem byl přesvědčený o tom, že mi chrona nic neříkají a že se budu poohlížet jen po klasice nejklasičtěší se třemi ručičkami. Následně v mém hledáčku přibyla čtvrtá v podobě ukazatele druhého časového pásma a pak to nabralo rychlý spád - rozhodl jsem se, že půjdu rovnou do hodinek, které budou mé poslední. Ale ani to se neukázalo jako finální rozhodnutí - asi nebudu sám, kdo se snažil najít TY PRAVÉ hodinky, které pak s třesoucí se rukou předám vnukovi, ale nenašel (ne, že by nebylo z čeho vybírat). Do toho jsem narazil na pár zajímavých videí o Valjoux 7750 a tento kalibr mě natolik uchvátil, že jsem si ho stanovil jako určité (doufejme, že střednědobé) řešení. No a netrvalo dlouho a seděl jsem u Kubsona v kanclu a prohlížel si tyto Steinhart Nav. B-Chrono II a bylo vymalováno. Tímto bych chtěl poděkovat Panu Kubsonovi za vstřícnost, ochotu a pomoc! Hodinky jsou to skvělé a i když si budu asi trochu zvykat na poněkud splašený rotor, jsem s nimi fakt spokojený!První fotka je z mobilu, tak omluvte kvalitu, další dodám časem.
alois Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 moc pěkné hodinky...ale nezasloužily by si lepší fotografii? :-)a trpím stejným rozpolcením osobnosti - mám jedny chronografy a jedny obyč...a prostě to střídám :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se