vojt Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Tento Custom Shop Jazz Bass bezpražec jsem si přivezl domů asi před měsícem. Je to paráda, dost dlouho jsem se na něj těšil, takže teď tu basu nemůžu dát z ruky. Takže tady na fotkách spojuji dvě legendy a moje dva zájmy. Jsou to prostě vopravdický bouchačky
JanC Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Gratuluji, pěkná sestava, na té druhé fotce hází pěkný odlesk, trochu doštelovat a mohlo by se přidat k novému kalendáři
Helex Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 (upraveno) Gratuluju k basičce, to je stará nebo relic Jaca..? Ten by ty Rolexky asi hnedka propil, ale super Upraveno 5. června 2010 uživatelem Helex
vojt Odesláno 5. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2010 V 5. 6. 2010 v 12:42, 'Helex' napsal: Gratuluju k basičce, to je stará nebo relic Jaca..? Ten by ty Rolexky asi hnedka propil, ale super Díky, je to Jaco Relic. Nejdřív mi bylo to odření proti srsti("Přeci si ji odřu sám!"), ale když jsem to viděl naživo, úplně mě to dostalo, je to skvěle udělané. Dobrá je ta vrstva epoxidu (asi 2 mm) na hmatníku, je tvrdá, a zvuk je pěkně mňoukavej.
Helex Odesláno 5. června 2010 Nahlásit Odesláno 5. června 2010 Ty relicy hrajou super, zkoušel jsem spoustu kytar..On si to prý natřel asi 6 vrstvama lodního laku
Kupa54 Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 (upraveno) Dost dobrý, k tomu na oči ty vejfarery. Super styl Upraveno 6. června 2010 uživatelem Kupa54
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se