Přejít na obsah

SEIKO 5 SPORTS ATLAS

zdeno77

Doporučené příspěvky

Kdo mate tyto hodinky v bile barve? koupil jsem je ale zda se mi že mám rozdilne ručičky.hodinova a fteřinova ma okraj střibrne a minutova ma ten okraj jakoby zlaty. mate to nasvych taky? nebo jen ja? máam je koupene v patek,takže mám čas je vratit,ale jine už nema tak at třeba zbytečně nevracim.děkuju za radu a pomoc.foto jsem chtěl dat ale nejde mi to nafotit.

Upraveno uživatelem zdeno77
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dik za otkaz,ale neni to na fotkach vidět.tak prosim majtele techto hodinek v teto barve at to okouknou.to jsem moc dlouho(od patku )znich radost neměl.ale tam kde jsem je kupoval http://www.azwatch.cz/hodinky/se154-seiko-...2-black-dial-ii už je nema v žadne barve,vrati mi prachy a jsem zas bez hodinek.kde je mam zas koupit?

Odkaz ke komentáři

ja bych je taky reklamoval,ale on už je v prodeji nema ani mit nebude.použe mi vrati penize(5500kč)ale kde je tet koupit? on -http://www.azwatch.cz/ aspon daval 2letou zaruku a je to int.opchod z cz.takže snaši komunikace než s nejakym int.opch.v tramtarii.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám Seiko 5 Atlas bílé, materiál všech ručiček je stejný. Stříbrný kov, bez náznaku zlaté.

Pokud je vrátíš a budeš kupovat znovu jinde, tak třeba zde

Prodejce je spolehlivý, cena bude i s poštovným poloviční než v ČR a půjde o verzi vyráběnou v Japonsku.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám Seiko 5 Atlas bílé, materiál všech ručiček je stejný. Stříbrný kov, bez náznaku zlaté.

Pokud je vrátíš a budeš kupovat znovu jinde, tak třeba zde

Prodejce je spolehlivý, cena bude i s poštovným poloviční než v ČR a půjde o verzi vyráběnou v Japonsku.

nezasílá do ČR :-(
Odkaz ke komentáři

prej ale na dotaz potvrdí ochotu do Čech dodat,ale Abych takhle mohl nakupovat, musím si udělat členství v e-bay a poté v platebním systému Paypal (nejběžnější a často jediný možný způsob platby na e-bay). ale to s mou angličtinou a plat.kartou neni možne.

Odkaz ke komentáři

prej ale na dotaz potvrdí ochotu do Čech dodat,ale Abych takhle mohl nakupovat, musím si udělat členství v e-bay a poté v platebním systému Paypal (nejběžnější a často jediný možný způsob platby na e-bay). ale to s mou angličtinou a plat.kartou neni možne.

Možná by Ti pomohl, nebo poradil člen Yvaine. V sekci nabídky a akce obchodníků nabízí různá Seika. Za zeptání nic nedáš ;)
Odkaz ke komentáři

a jak je to s palacenim cla ze Singapuru?

limit =150?, pokud nechceš platit clo, ohlídej si, aby ti zásilka nepřesáhla tuto částku. Někdy ale zásilka projde bez povšimnutí i za částku vyšší, prostě jim projde rukama, aniž by ověřovali cenu, na to ale moc nesázej- je to

buď anebo :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

a nad 150eur to clo je kolik? a jak poznaj zakolik jsem dane hodinky vydražil?

Platíš ještě i DPH a CLO se pak vypočítává podle nějakých tabulek tuším, to až tak přesně nevím. a pokud si budou chtít ověřit cenu, tak jim pošleš(naskenuješ) v emailu výpis z PAYPALU a to jim bude stačit. Jednoduší je koupit hodinky v nějaké zemi EU, CLO pak neplatíš a DPH také ne. (další info ti případně napíšu přes SZ).
Odkaz ke komentáři

tak jsem volal na celni spravu a je to tak- do 150e-to je cca 177sud jen cena hodinek nezapočitava se poštovne,se clo ani dph neplati.po ppřekročeni 150e se plati clo-paušalove 1hodinky´= 0,8e + dph -19% z ceny hodinek i s poštovnym.tak doufam že jsem pana na celnici spravne pochopil,ale asi jo pač mi to dlouže vysvetloval.

Odkaz ke komentáři

Záleží,  jak se k tomu celnice postaví. Já měl ze Singapuru na krabičce vždy napsáno gift (dar) a cena 20 $. Celnicí to prošlo zatím vždy bez povšimnutí :) Je ale pravda, že to nikdy nebyly hodinky nějaké vyžší hodnoty, ale stejně v porovnání s tuzemskými cenami to bylo už přes limit. asi záleží  na jakýho celníka balíček narazí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...