zdeno77 Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 (upraveno) Kdo mate tyto hodinky v bile barve? koupil jsem je ale zda se mi že mám rozdilne ručičky.hodinova a fteřinova ma okraj střibrne a minutova ma ten okraj jakoby zlaty. mate to nasvych taky? nebo jen ja? máam je koupene v patek,takže mám čas je vratit,ale jine už nema tak at třeba zbytečně nevracim.děkuju za radu a pomoc.foto jsem chtěl dat ale nejde mi to nafotit. Upraveno 6. června 2010 uživatelem zdeno77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Zkus si to porovnat na tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 dik za otkaz,ale neni to na fotkach vidět.tak prosim majtele techto hodinek v teto barve at to okouknou.to jsem moc dlouho(od patku )znich radost neměl.ale tam kde jsem je kupoval http://www.azwatch.cz/hodinky/se154-seiko-...2-black-dial-ii už je nema v žadne barve,vrati mi prachy a jsem zas bez hodinek.kde je mam zas koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 tak pokus to vyfotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 No vypadá to divně. Asi by to tak být nemělo. Na všech fotkách co jsem projel jsou buď všechny ručky stříbrný, nebo zlatý. Kombinaci obou barev jsem nenašel. Ale zase máš asi unikát Já bych to reklamoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Není to (soudě dle gramatiky) nějaká legrace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 ja bych je taky reklamoval,ale on už je v prodeji nema ani mit nebude.použe mi vrati penize(5500kč)ale kde je tet koupit? on -http://www.azwatch.cz/ aspon daval 2letou zaruku a je to int.opchod z cz.takže snaši komunikace než s nejakym int.opch.v tramtarii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 ne neni ja tak bohužel pišu,zastřel mě zato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielk Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Ahoj, mám Seiko 5 Atlas bílé, materiál všech ručiček je stejný. Stříbrný kov, bez náznaku zlaté. Pokud je vrátíš a budeš kupovat znovu jinde, tak třeba zde Prodejce je spolehlivý, cena bude i s poštovným poloviční než v ČR a půjde o verzi vyráběnou v Japonsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 Ahoj, mám Seiko 5 Atlas bílé, materiál všech ručiček je stejný. Stříbrný kov, bez náznaku zlaté. Pokud je vrátíš a budeš kupovat znovu jinde, tak třeba zde Prodejce je spolehlivý, cena bude i s poštovným poloviční než v ČR a půjde o verzi vyráběnou v Japonsku. nezasílá do ČR :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 6. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 prej ale na dotaz potvrdí ochotu do Čech dodat,ale Abych takhle mohl nakupovat, musím si udělat členství v e-bay a poté v platebním systému Paypal (nejběžnější a často jediný možný způsob platby na e-bay). ale to s mou angličtinou a plat.kartou neni možne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2010 prej ale na dotaz potvrdí ochotu do Čech dodat,ale Abych takhle mohl nakupovat, musím si udělat členství v e-bay a poté v platebním systému Paypal (nejběžnější a často jediný možný způsob platby na e-bay). ale to s mou angličtinou a plat.kartou neni možne. Možná by Ti pomohl, nebo poradil člen Yvaine. V sekci nabídky a akce obchodníků nabízí různá Seika. Za zeptání nic nedáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Ako distribútori majú tí eBay predajcovia od Seika zrejme zakázané posielať do Európy. Ja som sa kedysi pýtal dvoch a ani jeden v tom nevidel problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielk Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 nezasílá do ČR :-( Ahoj, psal jsem si s prodejcem a potvrdil mi, že do ČR dodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 a jak je to s palacenim cla ze Singapuru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 a jak je to s palacenim cla ze Singapuru? limit =150?, pokud nechceš platit clo, ohlídej si, aby ti zásilka nepřesáhla tuto částku. Někdy ale zásilka projde bez povšimnutí i za částku vyšší, prostě jim projde rukama, aniž by ověřovali cenu, na to ale moc nesázej- je to buď anebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 7. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 a nad 150eur to clo je kolik? a jak poznaj zakolik jsem dane hodinky vydražil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 a nad 150eur to clo je kolik? a jak poznaj zakolik jsem dane hodinky vydražil? Platíš ještě i DPH a CLO se pak vypočítává podle nějakých tabulek tuším, to až tak přesně nevím. a pokud si budou chtít ověřit cenu, tak jim pošleš(naskenuješ) v emailu výpis z PAYPALU a to jim bude stačit. Jednoduší je koupit hodinky v nějaké zemi EU, CLO pak neplatíš a DPH také ne. (další info ti případně napíšu přes SZ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Odesláno 8. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 tak jsem volal na celni spravu a je to tak- do 150e-to je cca 177sud jen cena hodinek nezapočitava se poštovne,se clo ani dph neplati.po ppřekročeni 150e se plati clo-paušalove 1hodinky´= 0,8e + dph -19% z ceny hodinek i s poštovnym.tak doufam že jsem pana na celnici spravne pochopil,ale asi jo pač mi to dlouže vysvetloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Záleží, jak se k tomu celnice postaví. Já měl ze Singapuru na krabičce vždy napsáno gift (dar) a cena 20 $. Celnicí to prošlo zatím vždy bez povšimnutí Je ale pravda, že to nikdy nebyly hodinky nějaké vyžší hodnoty, ale stejně v porovnání s tuzemskými cenami to bylo už přes limit. asi záleží na jakýho celníka balíček narazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se