Arthur N. Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 lama dotaz!poraďte prosím, jak zruším upozorňování ze sekce prodám při založení nového vlákna?nechci být upozorňován, neboť pak nedělám nic jiného než, že přemýšlím co koupím, coprodám a doma je dusno:) !možná to tady někde bylo, ale nemohu to najítpředem díky, že mě vysvobodíte
Diamondking Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 Řekl bych, že to bude ve Vaše nastavení - Fóra - Možnosti e-mailu..nebo spíše přímo v sekci Prodám
Arthur N. Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 tak jsem to zkoušel podle Diamondkinga a hlásí mi to toto: Vyskytla se chybaOmlouváme se, vyskytla se chyba. Pokud si nejste jisti jak použít tuto funkci, nebo pokud nevíte proč jste obdrželi tuto chybovou zprávu, podívejte se na nápovědu pro více informací. [#1033] Jste již podepsán pod tímto tématem nebo fórem pod které se snažíte zapsat.
Diamondking Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 tak jsem to zkoušel podle Diamondkinga a hlásí mi to toto: Vyskytla se chyba Omlouváme se, vyskytla se chyba. Pokud si nejste jisti jak použít tuto funkci, nebo pokud nevíte proč jste obdrželi tuto chybovou zprávu, podívejte se na nápovědu pro více informací. [#1033] Jste již podepsán pod tímto tématem nebo fórem pod které se snažíte zapsat. Jj,mě to ukazuje taky...ale asi to funguje, protože když vyjedu na začátek tak tam změna je
Arthur N. Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 na ostatní sekce mi funguje, aby mě to upozorňovalo, ale zrušit upozornění z prodám NEJDE!!
Diamondking Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Odesláno 9. června 2010 No tak to je divné..já tam můžu dělat co chci a dokonce i bez toho upozornění
Arthur N. Odesláno 9. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2010 už mi to jde, díky moc za trpělivost Diamondking!!!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.