Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

mám tento typ hodinek (bílý ciferník), jenom semi zdá, že jsou k mému zápěstí až skoro malé, chtělo by to asi něco většího (SEIKO, mech.autom.kalibr). Je něco od SEIKA v této cenové hladině nebo podobné k dispozici ?

(našel jsem pouze SEIKO SUMO),

Odesláno

Dobrý den,

mám tento typ hodinek (bílý ciferník), jenom semi zdá, že jsou k mému zápěstí až skoro malé, chtělo by to asi něco většího (SEIKO, mech.autom.kalibr). Je něco od SEIKA v této cenové hladině nebo podobné k dispozici ?

(našel jsem pouze SEIKO SUMO),

jak mas velke zapesti? trvas na bilem cifru? pokud chces kus zeleza, ja si tyhle choutky uspesne vybijim pomoci Seiko Landmonster.

Odesláno

pokud chces kus zeleza, ja si tyhle choutky uspesne vybijim pomoci Seiko Landmonster.

Vždyť váží na tahu jen 21 dkg, moje LümTec M8 z wolframovým pouzdrem a tahem mají poctivých 27 dkg. To je teprve ten správnej mazec! Přežijí i kremaci, tají až při 3 400°C. :rip:
Odesláno

A co Seiko "Franken monster" neboli SKZ255 nebo podobný SKZ245?

I když jak vás tak "poslouchám" tak těch 200g co by měly vážit je pro vás asi málo... :worried_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...