Tomasak_CZ Odesláno 10. června 2010 Nahlásit Odesláno 10. června 2010 Dobrý den, mám tento typ hodinek (bílý ciferník), jenom semi zdá, že jsou k mému zápěstí až skoro malé, chtělo by to asi něco většího (SEIKO, mech.autom.kalibr). Je něco od SEIKA v této cenové hladině nebo podobné k dispozici ?(našel jsem pouze SEIKO SUMO),
little_w Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Dobrý den, mám tento typ hodinek (bílý ciferník), jenom semi zdá, že jsou k mému zápěstí až skoro malé, chtělo by to asi něco většího (SEIKO, mech.autom.kalibr). Je něco od SEIKA v této cenové hladině nebo podobné k dispozici ? (našel jsem pouze SEIKO SUMO), jak mas velke zapesti? trvas na bilem cifru? pokud chces kus zeleza, ja si tyhle choutky uspesne vybijim pomoci Seiko Landmonster.
kejklik Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 pokud chces kus zeleza, ja si tyhle choutky uspesne vybijim pomoci Seiko Landmonster. Vždyť váží na tahu jen 21 dkg, moje LümTec M8 z wolframovým pouzdrem a tahem mají poctivých 27 dkg. To je teprve ten správnej mazec! Přežijí i kremaci, tají až při 3 400°C.
Tomasak_CZ Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Na bílé barvě netrvám, ty LandMonster jsou ok. Něco jiného by SEIKO nemělo ?
SaKaL Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 A co Seiko "Franken monster" neboli SKZ255 nebo podobný SKZ245?I když jak vás tak "poslouchám" tak těch 200g co by měly vážit je pro vás asi málo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se