Přejít na obsah

REPUTACE

Návštěvník YPO

Reputace  

129 hlasů

1. 1. Chci reputaci tak jak je teď

• ANO
      23
    • NE
      106
  2. 2. Chci transparentní reputaci

• ANO
      67
    • NE
      62
  3. 3. Nechci žádnou reputaci

• ANO
      74
    • NE
      49

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník slava

Jak uz jsem ti psal jednou, kdyz jsi se kasal kolik penez posles obetem povodni - jen placas.

Ohledne meho predchoziho prispevku ktery jsem editoval : Staci se podivat na dnesni prispevky clena wen a treba ti dojdou ty minusy.......

komunikovat s nekym kdo nerozumi cesky je vazne problem...tedy neni kdyz mi to rekne...sjednam tlumocnika.

rikal jsem snad jasne ze jsem to cetl jeste pred tim nez jsi to editoval.

i na tebe se na srazu tesim...jesti mi reknes ze placam tak hadej co by se ti mohlo stat?

schvalne jestli na to prijdes.

jo a jeste si nekdo mysli ze je lepsi penize nekam do prazdna poslat nez jit a primo se na miste zeptat co a kolik kdo potrebuje a zajistit mu to...okamzite?

nezminil jsem to tam?

tak si to zhrnme:

neveris mi...neumis cist...editujes protoze neumis psat nebo si neumis stat za tim co pises.

co s tebou?

nic!

sledovat fotbal bude pro tebe urcite spravnejsi nez komunikovat se mnou...na to mas...hop.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník slava

Ja myslim, ze jsme si to vysvetlili. Snad se nepotkame na srazu abys me nemusel placat... Nejsem zadnej kulturista :santa: Rucnik konci.

hele stopari nez dojde i mydlo...tak nejen pro tebe:

nezmenim nazor na blbost te funkce...ikdyby prvni jeho vec po 50 bylo to ze pujde kseftovat...o hanba.

tak jednak tu mame kapitalizmus a byznys je pilirem ne?

a jeste radi nekdo vydelate na ok nakupu od nej...nebo se radi neceho zbavite...na to vam bude dobry.

druhak si moc dobre pamatuju jmena tech kteri me pred drahne lety obvinovali...samozrejme nepravem...z toho sameho honeni postu...a jeste ted se mi za to maji omlouvat...na to opet cele ty roky nemeli koule...co jsem tu jsem nic neprodal ani nekoupil...ale oni chytraci byli hned s vsim hotovi.

jak muze tak blbe opatreni na foru vydrzet tak dlouho je mi zahadou...pri vasi inteligenci. 

nemusis byt kulturista...staci karatista nebo strelec...pripadne jako karlovarak muzes mit ochranku na spinavou praci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník 12345

hele stopari nez dojde i mydlo...tak nejen pro tebe:

nezmenim nazor na blbost te funkce...ikdyby prvni jeho vec po 50 bylo to ze pujde kseftovat...o hanba.

tak jednak tu mame kapitalizmus a byznys je pilirem ne?

a jeste radi nekdo vydelate na ok nakupu od nej...nebo se radi neceho zbavite...na to vam bude dobry.

druhak si moc dobre pamatuju jmena tech kteri me pred drahne lety obvinovali...samozrejme nepravem...z toho sameho honeni postu...a jeste ted se mi za to maji omlouvat...na to opet cele ty roky nemeli koule...co jsem tu jsem nic neprodal ani nekoupil...ale oni chytraci byli hned s vsim hotovi.

jak muze tak blbe opatreni na foru vydrzet tak dlouho je mi zahadou...pri vasi inteligenci. 

nemusis byt kulturista...staci karatista nebo strelec...pripadne jako karlovarak muzes mit ochranku na spinavou praci.

nevím čím to je ale mám z tvých příspěvků dost špatný pocit
Odkaz ke komentáři

Návštěvník slava

A nejsi sám...

TAK JE NECTETE!

filtrujte...jestli neumite precist me jmeno....tak mozna umite poznavat obrazky...rika se tomu avatar.

sorry ale kritiku od toho kdo si neumi forum nastavit tak aby se mu co pisu vubec nezobrazilo proste neberu.

No, vyvinulo se to někam za horizont a to mně už nezajímá - čekal jsem nějakou kompetentní odpověď, bohužel tu nikdo kompetentní není tak, že co ? LOCK ?

mi prijde ze nikdo kompetentni tu nebyl uz par let.

Odkaz ke komentáři

TAK JE NECTETE!

filtrujte...jestli neumite precist me jmeno....tak mozna umite poznavat obrazky...rika se tomu avatar.

sorry ale kritiku od toho kdo si neumi forum nastavit tak aby se mu co pisu vubec nezobrazilo proste neberu.

jenze ty tvoje zvasty se ukazu stejne v replay, takze si clovek nepomuze. hele, bavi te to tady? kdyz sme tady vlastne jenom idioti, sou tu blby pravidla atd? proc se tady vlastne rozcilujes?

Odkaz ke komentáři

TAK JE NECTETE!

Nastavit si fórum bych ještě zvládl. Ale kvůli tobě se tím rozhodně obtěžovat nebudu. Navíc čtu tvoje příspěvky s velkým

zájmem. Je zajímavé studovat projevy mimozemského života, byť mohou působit na méně otrlého člověka poněkud odpudivým dojmem...

mi prijde ze nikdo kompetentni tu nebyl uz par let.

Čekalo se na tebe...

Odkaz ke komentáři

Já se ti otevřeně přiznám, že kdybych dnešní minusové body už nevyplýtval, hned bych ti jeden napálil :)

oni jsou dokonce na pridel?i plusove?

EDIT: ciste ze zvedavosti, mohli byste , ti z vas co hlasovali, ze nechcete transparentni reputace uvest zde i duvod? treba taky zmenim nazor

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...