Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ako som slubil pridavam zopar svojich amaterskych "akcnejsich foto" ... koncom tyzdna sa s nimi chystam na turu do Tatier, takze pridu aj foto z terenu do ktoreho su tieto krasavice urcene. ;) foto s lumi prihodim tiez.

post-10553-12766916202.jpg

post-10553-12766916544.jpg

post-10553-1276691664.jpg

post-10553-127669167314.jpg

post-10553-127669168381.jpg

Odesláno

dakujem... :)

kibi: no... hodinky su pekne. ale fotky nic moc :) ...chcelo by to aby sa ich ujal niekto schopnejsi ;) ... ale neviem ci budem vediet najblizsich par tyzdnov sa s nimi rozlucit :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

nic nedelam :-D ... fotil som to obycajnym ultrazoomom. olympus sp 510 tusim.... a jedine s cim som sa hral bolo iso a dlzka expozicie. nic viac ani neviem :)

EDIT: btw. iso je 50, dlzka expozicie 6 sekund...

Upraveno uživatelem Pixelator
Odesláno

tak dakujem teda za pochvalu :notworthy:

spracovanie je fajn... nemam moc s cim porovnavat kedze som pomerne chrono novacik a dlhodobejsiu skusenost mam mozno s 5 hodinkami... ale moje tissot quadrato maju spracovanie predsa len o cosi lepsie. zlicovanie tahu, prevedenie ciferniku, spona. a par dalsich drobnosti.

tieto hodinky maju ale istu charizmu. nejake fluidum co z nich vyzaruje a vdaka nemu s radostou prehliadam vsetky ich nedostatky :-D

Odesláno

Koukám na ně po očku na ebay ve všech možných barevných variantách... Ale tak nějak mi přijde, jestli ten tah není k jejich velikosti trochu úzký...?

Co Ty na to, Pixelatore?

:rolleyes:

P.S. Ale líbí se mi... a asi bych si spíš vybral ty níže...

post-11776-1277229658,4.jpg

Odesláno

opticky klam... tah je siroky uplne primerane.

no. tiez som povodne uvazoval skor o 231 ... ale potom co som videl fotky osuchaneho PVD tak som rad ze som sa rozhodol pre 229... matny finis je velmi pekny.

Odesláno

Ještě jeden dotaz - jak vlastně funguje a je vůbec k něčemu ten "mapmeter"?

Odesláno

vyskrutkujes z neho take ozubene koliesko, ktorym ked "jazdis po mape" , otaca sa vnutorna luneta a ukazuje ti dlzku trasy. je to celkom prakticke pri turistike (vacsina map je v mierke 1:50 000) , takze si mozes odmerat aky dlhy je chodnicek ktory ta caka.

Odesláno

Tak nějak jsem si to myslel - akorát mi přišlo trochu divný, že to kolečko je jakýsi osmi(?)hran...

Odesláno

to kolecko nie je osmihran :) ten osmihran len kryje to kolecko. osmihran sa zasrobuje ku telu hodiniek a ostane vytrcat dane kolecko...

ak mas nejake dalsie otazky tak sz nech to tu nespamujeme :)

Odesláno

Jasná věc...

Myslim, že když ještě přidáš jednu, dvě fotky tak to vydá za všechny otázky a snad i odpovědi...

:notworthy:

Odesláno

Víš, já myslel fotky s tim vytočenym "krokoměrem"... :smile_anim:

A myslim, že bavit se o spamu je trochu nadnesený - to vlaákno si pojmenoval pouze o těchto hodinkách a dotazy se týkají pouze těchto hodinek - takže když někdo bude chtít něco vědet, tak to tady třeba najde... No ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...