Pixelator Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 ako som slubil pridavam zopar svojich amaterskych "akcnejsich foto" ... koncom tyzdna sa s nimi chystam na turu do Tatier, takze pridu aj foto z terenu do ktoreho su tieto krasavice urcene. foto s lumi prihodim tiez.
saida Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Mooc pěkné. Takové jsem ještě nepotkal.No ja jsem toho ještě nepotkal!
spineshank Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 taky chválím,ta noční vypadá opravdu 1 1
Pixelator Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 dakujem... kibi: no... hodinky su pekne. ale fotky nic moc ...chcelo by to aby sa ich ujal niekto schopnejsi ... ale neviem ci budem vediet najblizsich par tyzdnov sa s nimi rozlucit
Pixelator Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 (upraveno) nic nedelam :-D ... fotil som to obycajnym ultrazoomom. olympus sp 510 tusim.... a jedine s cim som sa hral bolo iso a dlzka expozicie. nic viac ani neviem EDIT: btw. iso je 50, dlzka expozicie 6 sekund... Upraveno 16. června 2010 uživatelem Pixelator
Pixelator Odesláno 16. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2010 tak dakujem teda za pochvalu spracovanie je fajn... nemam moc s cim porovnavat kedze som pomerne chrono novacik a dlhodobejsiu skusenost mam mozno s 5 hodinkami... ale moje tissot quadrato maju spracovanie predsa len o cosi lepsie. zlicovanie tahu, prevedenie ciferniku, spona. a par dalsich drobnosti. tieto hodinky maju ale istu charizmu. nejake fluidum co z nich vyzaruje a vdaka nemu s radostou prehliadam vsetky ich nedostatky :-D
Pixelator Odesláno 17. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Dva rychle "cvaky" z prirody
SaKaL Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 Koukám na ně po očku na ebay ve všech možných barevných variantách... Ale tak nějak mi přijde, jestli ten tah není k jejich velikosti trochu úzký...?Co Ty na to, Pixelatore? P.S. Ale líbí se mi... a asi bych si spíš vybral ty níže...
Pixelator Odesláno 27. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2010 opticky klam... tah je siroky uplne primerane. no. tiez som povodne uvazoval skor o 231 ... ale potom co som videl fotky osuchaneho PVD tak som rad ze som sa rozhodol pre 229... matny finis je velmi pekny.
SaKaL Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Ještě jeden dotaz - jak vlastně funguje a je vůbec k něčemu ten "mapmeter"?
Pixelator Odesláno 1. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2010 vyskrutkujes z neho take ozubene koliesko, ktorym ked "jazdis po mape" , otaca sa vnutorna luneta a ukazuje ti dlzku trasy. je to celkom prakticke pri turistike (vacsina map je v mierke 1:50 000) , takze si mozes odmerat aky dlhy je chodnicek ktory ta caka.
SaKaL Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Tak nějak jsem si to myslel - akorát mi přišlo trochu divný, že to kolečko je jakýsi osmi(?)hran...
Pixelator Odesláno 2. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2010 to kolecko nie je osmihran ten osmihran len kryje to kolecko. osmihran sa zasrobuje ku telu hodiniek a ostane vytrcat dane kolecko...ak mas nejake dalsie otazky tak sz nech to tu nespamujeme
SaKaL Odesláno 2. července 2010 Nahlásit Odesláno 2. července 2010 Jasná věc...Myslim, že když ještě přidáš jednu, dvě fotky tak to vydá za všechny otázky a snad i odpovědi...
Pixelator Odesláno 4. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2010 tak teda pridavam tie foto so spolocenskejsim surodencom
SaKaL Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Víš, já myslel fotky s tim vytočenym "krokoměrem"... A myslim, že bavit se o spamu je trochu nadnesený - to vlaákno si pojmenoval pouze o těchto hodinkách a dotazy se týkají pouze těchto hodinek - takže když někdo bude chtít něco vědet, tak to tady třeba najde... No ne?
Pixelator Odesláno 5. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2010 aha. jasne. poobede nieco cvaknem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se