spinach Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 jezdiš na kole ? ;-) ...a co... x-games ?
marosh Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 jezdiš na kole ? ;-) ...a co... x-games ? jedna otázka a ne deset, drž vlnu.
spinach Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 .. no nic, musim letět ... ale tipuju, že je to tenhle pán > Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Columbus Odesláno 18. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Dělal jsi individuální sport? Ano. .. no nic, musim letět ... ale tipuju, že je to tenhle pán > Ale kdepak .
marosh Odesláno 18. června 2010 Nahlásit Odesláno 18. června 2010 Provozoval jsi svůj sport převážně v létě, prostě bez sněhu?
cody Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 .. no nic, musim letět ... ale tipuju, že je to tenhle pán > To je Michal Marosi? Jinak tahle hra je super.... jsem zvedavej jestli to nekdo uhadne Omlouvám se, že jsem vás svým příspěvkem otravoval. Ale vubec ne, tohle je prave palivo fora. Hadam, ze sem zapadnes jak spunt do flasky.
Diamondking Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Odesláno 19. června 2010 Tipuji: Omega Seamaster America's Cup chrono.....hele, nezávodil jsi na jachtách?
Columbus Odesláno 20. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2010 Hoši, hoši, samá voda. Navíc nečtete pozorně mé příspěvky, i když jich mám tak málo. Hned v tom prvním jsem psal, že se o hodinky zajímám 15 let, a proto nemohu být žádný mladík. Možná vás zmátlo, že jsem si koupil svoje první hodinky Omegy, měl jem napsat, že ty Omegy byly mé první pořádné hodinky. Předtím to byla samá běžná konfekce.
marosh Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Odesláno 21. června 2010 Hoši, hoši, samá voda. Navíc nečtete pozorně mé příspěvky, i když jich mám tak málo. Hned v tom prvním jsem psal, že se o hodinky zajímám 15 let, a proto nemohu být žádný mladík. Možná vás zmátlo, že jsem si koupil svoje první hodinky Omegy, měl jem napsat, že ty Omegy byly mé první pořádné hodinky. Předtím to byla samá běžná konfekce. Neodpověděl jsi mi na jasnou otázku... Jestli snížek potřebuješ.
Columbus Odesláno 22. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2010 (upraveno) Neodpověděl jsi mi na jasnou otázku... Jestli snížek potřebuješ. Ne, sníh není vůbec potřeba. Edit ba naopak Upraveno 22. června 2010 uživatelem Columbus
Micey Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Odesláno 22. června 2010 (upraveno) EDIT: Ááále nic, koukám že tenhle tip tady už byl:) Upraveno 22. června 2010 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se