Přejít na obsah

27 hlasů

1. 1. FOSSIL CH 2517 (http://www.hodinky.cz/fossil-ch-2517.html)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen bacha na velikost, to co ti tu lidi posílaj má poměrně velký rozstřely. Tebou vybraný hodinky měly tušim 44mm a většina těch seiko tady v nabídce má kolem 36-37mm a to už je velkej rozdíl tak aby ses nedivil ...

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový a chtěl bych požádat o radu.

Celkem se mi zalíbili hodinky TISSOT, ty se žlutými doplňky (je tu na ně odkaz a celkem mě dostala ta cena, vždyť tady se prodávají asi za 10t)

No a otázka zní jestli nebudou moc malé, mám zápěstí 22cm. Nebo poraďte nějaké podobné.

Chtěl bych hodinky na běžné nošení a tak trochu sportovně laděné.

Čtu to tady všude křížem krážem a jde mi s toho hlava kolem. Zatím díky

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový a chtěl bych požádat o radu.

Celkem se mi zalíbili hodinky TISSOT, ty se žlutými doplňky (je tu na ně odkaz a celkem mě dostala ta cena, vždyť tady se prodávají asi za 10t)

No a otázka zní jestli nebudou moc malé, mám zápěstí 22cm. Nebo poraďte nějaké podobné.

Chtěl bych hodinky na běžné nošení a tak trochu sportovně laděné.

Čtu to tady všude křížem krážem a jde mi s toho hlava kolem. Zatím díky

Ahoj, na ty Tissoty pozor - na ebay jsou levne fejky. Jak tu nekdo daval odkaz na srovnani s originalem lisi se to v nekterych detailech.

Mas-li cas tak si to tu procitej a nic neuspechej...

Odesláno (upraveno)

Ty Vostoky taky vyjdou draze.. Vybral bych si tyhle:

Vostok

Každopádně v týdnu (jestli stihnu odevzdat do školy všechno tak, jak to mám v plánu) obejdu klenotnictví apod. u nás a omrknu, jak mi který sedí na ruce. ;-)

EDIT: Doplnění poslední věty.. :-)

Upraveno uživatelem S.hort.Y
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ještě jednou všem děkuji!

A pro info: původně jsem si objednal tyhle: odkazz (16285-9), ale v tom e-shopu, ze kt. jsem to chtěl je nakonec neměli, tak mi nabídli slevu na jiné hodinky, kt. si vyberu.. Takže nakonec to jsou tyhle: odkaz (16290-8).. ;-)

Upraveno uživatelem S.hort.Y
  • po měsících...
Odesláno

Ještě jednou všem děkuji!

A pro info: původně jsem si objednal tyhle: odkazz (16285-9), ale v tom e-shopu, ze kt. jsem to chtěl je nakonec neměli, tak mi nabídli slevu na jiné hodinky, kt. si vyberu.. Takže nakonec to jsou tyhle: odkaz (16290-8).. ;-)

no, tak nakonec je vidět, že jsi řešil design a cenu ( a ne např mechanika vs baterie) a vybral sis to, co se ti líbilo hned na začátku. A tak to má být. Jsou to jen hodinky a nejsou to statisíce. Lidi by si měli kupovat to, co se jim líbí. Za rok je stejně pošleš dál, seženeš si více informací a koupíš něco jiného.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...