Frantik Odesláno 29. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2010 V 29. 6. 2010 v 8:03, 'Kalifx' napsal: Hele, nic si z toho nedělej, já už mám 111 taky jemně označkovaný. Musím říct, že na poškrábání jsou ty PAMy dost citlivý. Ale zase se to dá dobře rozleštit... No až já to budu leštit, tak to dopadne jeste hůř, nez je to ted Takze na to kaslu a nechavam patinu.
pato31681 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Naozaj pekne fotky Frantik. Tu atmosferu si viem predstavit, tiez sa zaujimam o historiu WW II. Na francuzskom vidieku v linii postupu spojencov je mnozstvo takto pekne udrziavanej techniky. Sorry za OT - ten tank je Tiger II, hmotnost okolo 70t a 88mm kanon nicil americke tanky uz zo vzdialenosti 2600m http://www.panzernet.net/panzernet/stranky/tanky/pz7.php
Frantik Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Tak tak, je to impozantni monstrum. Sedí na návsi v malé vesnici blízko Malméd v Belgii. Když jsme projizdeli kolem, tak jsem se tak lekl, ze jsem do nej malem narazil, prece jen ne kazdej den na vas za zatackou vykoukne taková obluda. Je ale myslim jedinej takto zachovalej v Evrope a cca o 500 km dál u Normandie je vystaven jeho mladší bratr Tiger I., také venku. Ten pusobi uz decentneni
pato31681 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 No ano, ten je uz trochu mensi. Mam postavene modely v mierke 1:72 Tiger 2, Tiger 1, Panther, T34 a Sherman, a tie rozdiely su obrovske. Myslim ze v tankovom muzeu v Kubinke v Rusku maju vsetky nemecke tanky.
Frantik Odesláno 30. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2010 V 30. 6. 2010 v 12:29, 'pato31681' napsal: No ano, ten je uz trochu mensi. Mam postavene modely v mierke 1:72 Tiger 2, Tiger 1, Panther, T34 a Sherman, a tie rozdiely su obrovske. Myslim ze v tankovom muzeu v Kubinke v Rusku maju vsetky nemecke tanky. No Rusko ja uz nepocitam do Evropy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se