brandejsak Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Odesláno 27. června 2010 Prosím o pomoc s určením strojku v hodinkách Candino. Celoocelové s datumovkou na pozici 3. Automaty, safírové sklo. Zespodu jsou nápisy, klasické: ALL STEEL, Swiss Made, sapphie crystal, Waterresistant 5ATM/50M. Je tam číslo v podobě: 1.439.5.0.04 ale ať jsem googloval, jak jsem googloval, tak nula od nuly pošla a našel jsem jenom hodně podobných, nikoliv však stejných hodinek. Zajímalo by mě, co je uvnitř za strojek, ale rozdělávat je nechci. Koupil jsem je tak před rokem a jenom hodinky bez čehokoliv dalšího. Pokud se mi povede přidat pár fotek, pokusím se. Děkuji za vaši pomoc.
brandejsak Odesláno 28. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2010 Prosím o pomoc s určením strojku v hodinkách Candino. Celoocelové s datumovkou na pozici 3. Automaty, safírové sklo. Zespodu jsou nápisy, klasické: ALL STEEL, Swiss Made, sapphie crystal, Waterresistant 5ATM/50M. Je tam číslo v podobě: 1.439.5.0.04 ale ať jsem googloval, jak jsem googloval, tak nula od nuly pošla a našel jsem jenom hodně podobných, nikoliv však stejných hodinek. Zajímalo by mě, co je uvnitř za strojek, ale rozdělávat je nechci. Koupil jsem je tak před rokem a jenom hodinky bez čehokoliv dalšího. Pokud se mi povede přidat pár fotek, pokusím se. Děkuji za vaši pomoc. Ještě jsem je tedy přeleštil, protože vypadaly dost hrozně a vyfotil je znovu za denního světla. Jenže bohužel nejsem žádný fotograf a můj lumix je taky už dědeček.. :-(
Viktor Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 S vysokou pravděpodobností ETA 2824.
brandejsak Odesláno 28. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2010 S vysokou pravděpodobností ETA 2824. Něco podobného jsem si myslel, díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se