Mipa Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 O tom odsazení na menší průměr na spodní straně korunky se píše v "PRIMBIBLI" na straně 120 s použitím u "Igenů" od počátku roku 1973 a tak tomu rozumím tak, že ne všechny hodinky Prim Sport I generace mají dva těsnící kroužky v korunce a vnějším výrazným rozlišením by mělo být právě to osazení na menší průměr. A tohle jsem měl právě na mysli, jestli i u Prim leteckých automatů znamená to osazení na menší průměr na spodní straně korunky, že jsou tam dva těsnící kroužky? Obrázek přikládám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Jo a ještě mne tady u probírání toho odsazení korunky napadá, že vlastně kdo chce mít opravdu kompletní sbírku "Igenů" tak by měl mít vlastně serii barevných "Igenů" se starou neosazenou korunkou a další sérii barevných "Igenů" s vylepšenou (od roku 1973) odsazenou korunkou s dvěma těsnícími kroužky. Poznámka: Tohle patří asi do jiného vlákna, ale tady je ta souvislost s osazením korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jo a ještě mne tady u probírání toho odsazení korunky napadá, že vlastně kdo chce mít opravdu kompletní sbírku "Igenů" tak by měl mít vlastně serii barevných "Igenů" se starou neosazenou korunkou a další sérii barevných "Igenů" s vylepšenou (od roku 1973) odsazenou korunkou s dvěma těsnícími kroužky. DOST !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jo a ještě mne tady u probírání toho odsazení korunky napadá, že vlastně kdo chce mít opravdu kompletní sbírku "Igenů" tak by měl mít vlastně serii barevných "Igenů" se starou neosazenou korunkou a další sérii barevných "Igenů" s vylepšenou (od roku 1973) odsazenou korunkou s dvěma těsnícími kroužky. Poznámka: Tohle patří asi do jiného vlákna, ale tady je ta souvislost s osazením korunky. Je tady vlákno Chocholouška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Zdravím, nemohu najít informaci, jestli při "armádní" renovaci do nerez pouzder z původních chromovaných zůstaly sražené hranky pouzdra nebo ne. Předpokládám, že nerezová pouzdra již mají ostré rohy , nebo se mýlím ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Zdravím, nemohu najít informaci, jestli při "armádní" renovaci do nerez pouzder z původních chromovaných zůstaly sražené hranky pouzdra nebo ne. Předpokládám, že nerezová pouzdra již mají ostré rohy , nebo se mýlím ??Podle toho co mi prošlo rukama se nemýlíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Straspol: díky Nezkoušel je někdo , ty hrany , nějak kulturně srazit ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Proč by jsi to srážel? Nerez pouzdro má i jiné odlišnosti od původního, takže proč si na něco hrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Máš pravdu , byl jsem zaslepen "snahou o srážení hran " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Máš pravdu , byl jsem zaslepen "snahou o srážení hran "Ty sražené hrany jsem viděl i na jiných pouzdrech než na leteckých. Domnívám se, že se jedná o stejný mýtus jako je vroubkované pouzdro na televizích s kal. 97. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Ty sražené hrany jsem viděl i na jiných pouzdrech než na leteckých. Domnívám se, že se jedná o stejný mýtus jako je vroubkované pouzdro na televizích s kal. 97.Souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Prohlížím tady fotky leteckých s vrtulníkem a nomohu z nich jednoznačně poznat , jakej mají armovací kroužek, jestli má zelený nebo bílý indexy. Poradíte někdo, jak to má být správně ? Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Prohlížím tady fotky leteckých s vrtulníkem a nomohu z nich jednoznačně poznat , jakej mají armovací kroužek, jestli má zelený nebo bílý indexy. Poradíte někdo, jak to má být správně ?Podud se bavíme o leteckých s vrtulníkem, tak máme na mysli novovýrobu.A nyní v Eltonu tuším dávají armovací kroužek pouze s bílými indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Podud se bavíme o leteckých s vrtulníkem, tak máme na mysli novovýrobu.A nyní v Eltonu tuším dávají armovací kroužek pouze s bílými indexy...Je to tak. Zelený už nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Díky vám oběma za informace , jeden armovák se zelenými indexy mám, tak se zkusím domluvit , aby mě ho tam dali, snad to nebude problém. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Díky vám oběma za informace , jeden armovák se zelenými indexy mám, tak se zkusím domluvit , aby mě ho tam dali, snad to nebude problém.Tak ten bych si fakt šetřil do starých původních pilotek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Brúsim si zuby na ne, ale všimol som si že majú na ciferníku iný znak, majú rúčky z PSII, že by to bola jedna z dvoch variant? číslo je asi 000712, stroj Miyota 8215... vraj renovácia v Eltone.... názory???? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Brúsim si zuby na ne, ale všimol som si že majú na ciferníku iný znak, majú rúčky z PSII, že by to bola jedna z dvoch variant? číslo je asi 000712, stroj Miyota 8215... vraj renovácia v Eltone.... názory????Ola,asi Ti už někdo poslal na tu krásu odpověď do S.Z..Tohle je nějaký top úlet. Sem sice slepej, ale ani když jsem si vzal brýle nevidím v letecké znaku lva, tedy číselník není z Primu a nevidím tam ani draka, tak, že nebudou asi ani z Parexa.Spíše bych to viděl na domácí potisk razítkem z brambory Ručky vidíš sám a jsou samo jiné nepatřící na tento model. p. s fotka je malá a blbá, zkus větší, budou od nás lepší reakce a názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Ola,asi Ti už někdo poslal na tu krásu odpověď do S.Z..Tohle je nějaký top úlet. Sem sice slepej, ale ani když jsem si vzal brýle nevidím v letecké znaku lva, tedy číselník není z Primu a nevidím tam ani draka, tak, že nebudou asi ani z Parexa.Spíše bych to viděl na domácí potisk razítkem z brambory Ručky vidíš sám a jsou samo jiné nepatřící na tento model. p. s fotka je malá a blbá, zkus větší, budou od nás lepší reakce a názory ďakujem, myslel som si že to je zloženina.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Mám stejný. Číslovaný, je to limitovaná renovace z eltonu. Cifr i ručky jsou v pořádku, je v nich myiota, jsou v nerezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se