quequeek Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 chtěl jsem nějaké hodinky na léto, k vodě a na sport...volba padla na klasiku od Seika, zatím velká spokojenost.
xjr1 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Jsou skvělý. Vzhledem k ceně se o ně člověk vůbec nemusí bát a při tom dělají radost, přeci jen, je to INHAUS . Nosím je tam, kde by dražší kousky mohly přijít k úhoně. Jedinou výtku bych směřoval k origo gumovýmu řemeni, asi je dobrej na potápění přes neopren, ale pro kancelářský a hospodský potápění se moc nehodí imho. Jedna ispirační foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quequeek Odesláno 1. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Jsou skvělý. Vzhledem k ceně se o ně člověk vůbec nemusí bát a při tom dělají radost, přeci jen, je to INHAUS . Nosím je tam, kde by dražší kousky mohly přijít k úhoně. Jedinou výtku bych směřoval k origo gumovýmu řemeni, asi je dobrej na potápění přes neopren, ale pro kancelářský a hospodský potápění se moc nehodí imho. Jedna ispirační foto sakra ten červený jim ale sedne na netu jsem skoro nic nenašel, neměl bys tip kde splašit nějaké barevné, gumové řemeny???
xjr1 Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 Tenhle mi zbyl vlastně náhodou, je z dámskejch hodinek christopher ward. Nicméně slušnou představu o tom co se dá pořídit získáš třeba na www.watchbandcenter.de
spineshank Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Odesláno 1. července 2010 no musím říctže na http://www.watchbandcenter.de/ opravdu nádhernej výběr ,kdyby tam někdo něco objenával tak se určo přidám a nějakej řemen vezmu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se