Kuba F Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Jak se vam libi tyto hodinky? http://www.baume-et-mercier.com/watch-collection/riviera/8779 na ebay se daji sehnat za 1500 USD
Helex Odesláno 10. července 2010 Nahlásit Odesláno 10. července 2010 Wow! Mně se líběj moc. Hrany i na korunce, jsou opak mdlejch hodinek, ideální velikost 40mm, krásná modrá, přechod do pěknýho tahu taky krása, ty bych bral
Kuba F Odesláno 10. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2010 ja jsem se prave shanel po potapkach s blue dial nicemene na tehdle je ta modra bezel tak vyrazna, ze se mi to v kombinaci s bilou moc zalibilo
amateur Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 (upraveno) nedávno jsem pořídil 8594 http://www.baume-et-mercier.com/collection-riviera/riviera-8594 na katalogivých fotkách se mi rivieéy nikdy moc nelíbily, ale když jsem je chytil do ruky, tak to bylo úplně něco jinýho a neodolal jsem.. nicméně BM je pro mě spíš synonymem pro práci v košili (classima, hampton)... Upraveno 25. ledna 2011 uživatelem amateur
Helex Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Tak to gratuluju, mohl bys dát pár "živých" fotek do chlubírny. Vlastně bys fakt měl
NIGHTinGALE Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Jééé, Riviera, po těch pokukuju. AkoráT se mi více líbí ty bez chrona.Konečně něco s designem, který nekopíruje potápky od Rolexu. A naprosto mé dostává ta hodinová ručka (logo B&M).
amateur Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 Jééé, Riviera, po těch pokukuju. AkoráT se mi více líbí ty bez chrona. Konečně něco s designem, který nekopíruje potápky od Rolexu. A naprosto mé dostává ta hodinová ručka (logo B&M). ...no je to fakt, že jsou originální a nekopírují rolexky. luneta je 12tihran a korunka 6tihran. určitě fotky udělám, jak bude chvíle. tym moje jsou na kaučuku, který jsem ale nezkracoval do doby než si rozmyslím jejich ponechání. Nakonec půjdou ale asi z domu. dám tomu ještě týden a rozhodnu .
Matthew Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 tohle je krása moc se mi líbí... a značka má tu pravou atmosféru a šmrnc, co se mi líbí, není moc profláklá a nenosí je každý taky bych rád viděl nějaké živé fotky
pepan Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Korunka je jako u VE Arktika, špatně se sní seřizuje čas.
amateur Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 ..myslím, že to není tak zlý, trochu prokluzuje v prstech a jde ztuha vyšroubovat, ale jinak ok. co se týká té originality Rivier, a říkal jsem si, kde jsem ten 12hrqan viděl , AP royal oak, teda společnšj mají samozřejmě jen tvar lunety a swiss made..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se