Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Wow! Mně se líběj moc. Hrany i na korunce, jsou opak mdlejch hodinek, ideální velikost 40mm, krásná modrá, přechod do pěknýho tahu taky krása, ty bych bral :D

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

nedávno jsem pořídil 8594

http://www.baume-et-mercier.com/collection-riviera/riviera-8594

na katalogivých fotkách se mi rivieéy nikdy moc nelíbily, ale když jsem je chytil do ruky, tak to bylo úplně něco jinýho a neodolal jsem.. nicméně BM je pro mě spíš synonymem pro práci v košili (classima, hampton)...

Upraveno uživatelem amateur
Odesláno

Jééé, Riviera, po těch pokukuju. AkoráT se mi více líbí ty bez chrona.

Konečně něco s designem, který nekopíruje potápky od Rolexu. A naprosto mé dostává ta hodinová ručka (logo B&M).

post-1118-091237000 1296028532.jpg

post-1118-015182700 1296028543.jpg

post-1118-035190900 1296028555.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jééé, Riviera, po těch pokukuju. AkoráT se mi více líbí ty bez chrona.

Konečně něco s designem, který nekopíruje potápky od Rolexu. A naprosto mé dostává ta hodinová ručka (logo B&M).

...no je to fakt, že jsou originální a nekopírují rolexky. luneta je 12tihran a korunka 6tihran. určitě fotky udělám, jak bude chvíle. tym moje jsou na kaučuku, který jsem ale nezkracoval do doby než si rozmyslím jejich ponechání. Nakonec půjdou ale asi z domu. dám tomu ještě týden a rozhodnu .

Odesláno

..myslím, že to není tak zlý, trochu prokluzuje v prstech a jde ztuha vyšroubovat, ale jinak ok. co se týká té originality Rivier, a říkal jsem si, kde jsem ten 12hrqan viděl , AP royal oak, teda společnšj mají samozřejmě jen tvar lunety a swiss made..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...