Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

líbí se mi design hodinek Archimede Arcadia viz obrázek. Mám děsně hubenou ruku a potřeboval bych se vejít do 40mm průměru, nevíte někdo o něčem - nejlépe mezi 8-12tisíci Kč. Předem dík za nápady...

Ondra

Posted Image

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pokud nejsou podmínkou arabské číslice,tak co třeba Seiko Spirit?Mají průměr 38mm.Foto zde

EDIT: a pokud chceš číslice,tak taky Spirit:

Posted Image

Upraveno uživatelem Koniferka
Odesláno

modřené ručky mají první postnuté Spirity,pěkně to jde vidět tady

Jo, ty spirity jsou super, hodně mi připomínají styl, co maj ALBA Riki Watanabe... Mají spirity safír?
Odesláno

Hele já jsem ode dneška majitelem nových Archimede Arcadia a i když mám zápěstí cca 16 cm, tak hodinky jsou úplně v pohodě a nijak z ruky nevyčnívají, takže klidně do nich běž, jsou nádherné !!!!!!!

Odesláno

Hele já jsem ode dneška majitelem nových Archimede Arcadia a i když mám zápěstí cca 16 cm, tak hodinky jsou úplně v pohodě a nijak z ruky nevyčnívají, takže klidně do nich běž, jsou nádherné !!!!!!!

Nemáš nějaký fotky na ruce? ....
Odesláno

Hele, postni mu foto ať má představu...jinak 15,5..hmmm, no nevím, já mám 17,5 a nosím 42 mm a připadá mi to na hraně. Ještě záleží jaký má tvar zápěstí. Jak tady někdo psal jestli uherák nebo lovečák.. :smile_anim:
Odesláno

Hele, postni mu foto ať má představu...jinak 15,5..hmmm, no nevím, já mám 17,5 a nosím 42 mm a připadá mi to na hraně. Ještě záleží jaký má tvar zápěstí. Jak tady někdo psal jestli uherák nebo lovečák.. :smile_anim:

Měl jsem na ruce pro vyzkoušení velikosti 42mm junkers a bylo to moc... tvar /čti průřez :)/ ruky snad u takový hůlky ani nejde posoudit, ale je spíš placatá - prostě obalená kost :-D
Odesláno

Měl jsem na ruce pro vyzkoušení velikosti 42mm junkers a bylo to moc... tvar /čti průřez :)/ ruky snad u takový hůlky ani nejde posoudit, ale je spíš placatá - prostě obalená kost :-D

Tak to je výhoda....ale 15,5 je asi fakt málo.. :)
Odesláno (upraveno)

Tak se omlouvám, nějak jsem podcenil své zápěstí, mám 18 cm, takže na těch 15,5 mm to bude asi fakt moc. Ale jinak můžu vřele doporučit např. SEIKO Spirit SCVS013, jsou už těžko k sehnání, ale tuším, že jsem je ještě někde v nabíce na zaharničním eshopu viděl. Taky mají modřené ručky a průměr 37 mm a mají safír s antireflexem !!! Rezervu chodu 50 hod.

Upraveno uživatelem Petrson
Odesláno

Tak se omlouvám, nějak jsem podcenil své zápěstí, mám 18 cm, takže na těch 15,5 mm to bude asi fakt moc. Ale jinak můžu vřele doporučit např. SEIKO Spirit SCVS013, jsou už těžko k sehnání, ale tuším, že jsem je ještě někde v nabíce na zaharničním eshopu viděl. Taky mají modřené ručky a průměr 37 mm a mají safír s antireflexem !!! Rezervu chodu 50 hod.

No ty se mi líběj, ale nikde jsem je dostupné nevygooglil :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...