Ondy Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Ahoj, líbí se mi design hodinek Archimede Arcadia viz obrázek. Mám děsně hubenou ruku a potřeboval bych se vejít do 40mm průměru, nevíte někdo o něčem - nejlépe mezi 8-12tisíci Kč. Předem dík za nápady... Ondra
Koniferka Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 (upraveno) Pokud nejsou podmínkou arabské číslice,tak co třeba Seiko Spirit?Mají průměr 38mm.Foto zde EDIT: a pokud chceš číslice,tak taky Spirit: Upraveno 11. července 2010 uživatelem Koniferka
Helex Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Co Archimede pilot? Dělají S to je 36 a mám za to že i něco jako M, ale nevim na tuty... Zeptej se na www.chronoshop.cz
Diamondking Odesláno 11. července 2010 Nahlásit Odesláno 11. července 2010 Hamilton JazzMaster Viewmatic ..na českém krámě stojí sice 12 600, ale věřím, že venku budou stát méně.
Ondy Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tissoty i Seika jsou dost hezké, ale nejak jsem zjistil, že jsem fanda do těch modřenejch ručiček
Diamondking Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tissoty i Seika jsou dost hezké, ale nejak jsem zjistil, že jsem fanda do těch modřenejch ručiček Jen tak pro zajímavost, jaký máš obvod zápěstí...
Koniferka Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 (upraveno) modřené ručky mají první postnuté Spirity,pěkně to jde vidět tady Upraveno 12. července 2010 uživatelem Koniferka
Ondy Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 modřené ručky mají první postnuté Spirity,pěkně to jde vidět tady Jo, ty spirity jsou super, hodně mi připomínají styl, co maj ALBA Riki Watanabe... Mají spirity safír?
Diamondking Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Mají spirity safír? TADY máš technicko-taktické údaje ..hele co to zápěstí..kolik ho máš..jestli to není tajné
Ondy Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 ..hele co to zápěstí..kolik ho máš..jestli to není tajné Tak asi 15,5 - měřeno krejčovskym metrem...
Petrson Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hele já jsem ode dneška majitelem nových Archimede Arcadia a i když mám zápěstí cca 16 cm, tak hodinky jsou úplně v pohodě a nijak z ruky nevyčnívají, takže klidně do nich běž, jsou nádherné !!!!!!!
Ondy Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hele já jsem ode dneška majitelem nových Archimede Arcadia a i když mám zápěstí cca 16 cm, tak hodinky jsou úplně v pohodě a nijak z ruky nevyčnívají, takže klidně do nich běž, jsou nádherné !!!!!!! Nemáš nějaký fotky na ruce? ....
Diamondking Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hele já jsem ode dneška majitelem nových Archimede Arcadia a i když mám zápěstí cca 16 cm, tak hodinky jsou úplně v pohodě a nijak z ruky nevyčnívají, takže klidně do nich běž, jsou nádherné !!!!!!! Hele, postni mu foto ať má představu...jinak 15,5..hmmm, no nevím, já mám 17,5 a nosím 42 mm a připadá mi to na hraně. Ještě záleží jaký má tvar zápěstí. Jak tady někdo psal jestli uherák nebo lovečák..
Ondy Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Hele, postni mu foto ať má představu...jinak 15,5..hmmm, no nevím, já mám 17,5 a nosím 42 mm a připadá mi to na hraně. Ještě záleží jaký má tvar zápěstí. Jak tady někdo psal jestli uherák nebo lovečák.. Měl jsem na ruce pro vyzkoušení velikosti 42mm junkers a bylo to moc... tvar /čti průřez :)/ ruky snad u takový hůlky ani nejde posoudit, ale je spíš placatá - prostě obalená kost :-D
Diamondking Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Měl jsem na ruce pro vyzkoušení velikosti 42mm junkers a bylo to moc... tvar /čti průřez :)/ ruky snad u takový hůlky ani nejde posoudit, ale je spíš placatá - prostě obalená kost :-D Tak to je výhoda....ale 15,5 je asi fakt málo..
horal Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 (upraveno) Ahoj,nabízím alternativu s průměrem 34mm a cenou cca 8500,- Kč http://www.seiyajapan.com/product/O-WZ0351PF/Sale-Price-ORIENT-STAR-WZ0351PF-Boys-Size.htmledit-obrázek Upraveno 12. července 2010 uživatelem horal
Petrson Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Nemáš nějaký fotky na ruce? .... Zatim ne, ale muzu neco odpoledne cvaknout a poslat. Ja jsem z hodinek nadsen !
Petrson Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 (upraveno) Tak se omlouvám, nějak jsem podcenil své zápěstí, mám 18 cm, takže na těch 15,5 mm to bude asi fakt moc. Ale jinak můžu vřele doporučit např. SEIKO Spirit SCVS013, jsou už těžko k sehnání, ale tuším, že jsem je ještě někde v nabíce na zaharničním eshopu viděl. Taky mají modřené ručky a průměr 37 mm a mají safír s antireflexem !!! Rezervu chodu 50 hod. Upraveno 12. července 2010 uživatelem Petrson
Ondy Odesláno 12. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak se omlouvám, nějak jsem podcenil své zápěstí, mám 18 cm, takže na těch 15,5 mm to bude asi fakt moc. Ale jinak můžu vřele doporučit např. SEIKO Spirit SCVS013, jsou už těžko k sehnání, ale tuším, že jsem je ještě někde v nabíce na zaharničním eshopu viděl. Taky mají modřené ručky a průměr 37 mm a mají safír s antireflexem !!! Rezervu chodu 50 hod. No ty se mi líběj, ale nikde jsem je dostupné nevygooglil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se