Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nevím jestli jsou dražší..se mi dneska nechce nějak pátrat, ale tyhle jsou něco podobného a třeba mě se líbí mnohem více. :)

post-5298-1279186573,82.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

Mno a co ti na nich vadí, proč je chceš prodávat? Kdybys chtěl zůstat u týhle značky a byl ochotnej připlatit, šel bych jednoznačně do klasickejch modrejch Monac. Nebo Monac "Gulf".

Klidně si připlatím chci znát jen názor ty modrý jsou co přesně.
Odesláno

v com ti tieto nevyhovuju ? su to super hodinky, kvalitne, zavodne, co viac chciet ? :D

Nějakej lepší design bych chtěl jako jsou třeba TAG HEUER GRAND CARRERA CAV518B.FC6237
Odesláno

Nějakej lepší design bych chtěl jako jsou třeba TAG HEUER GRAND CARRERA CAV518B.FC6237

Hele, začni od začátku...kolik chceš za ně dát, jak by asi měli vypadat..takové "trošku lepší dizajn" to je na houby...jestli chceš dizajnovky tak si kup třeba nějaké Grahamy...u těch se s dizajnem vyřádíš ažaž..a taky kolik ti je..ja jsem v létech a libí se mi čistý dizajn, jako třeba ty omegy...ale za ty prachy kupovat nějaký cirkus..no nevím, nevím :)
Odesláno

Hele, začni od začátku...kolik chceš za ně dát, jak by asi měli vypadat..takové "trošku lepší dizajn" to je na houby...jestli chceš dizajnovky tak si kup třeba nějaké Grahamy...u těch se s dizajnem vyřádíš ažaž..a taky kolik ti je..ja jsem v létech a libí se mi čistý dizajn, jako třeba ty omegy...ale za ty prachy kupovat nějaký cirkus..no nevím, nevím :)

Jsem taky v letech ale když říkáte všichni tak zůstanu u těch co mám ještě se mě libí jedny od TAG ale nevím název ale stojí kolem 100 000kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...