pavča Odesláno 18. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 brokovnici do kazde domacnosti! Jo jo, mě brokolice také chutná.
pavča Odesláno 18. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2010 no jo chvilku vazne - jestli si dobre vzpominam, tak v juesej jsou mj. dve mesta, kde "hlava rodiny" ma za povinnost mit doma zbran - nejaky lokalni zakon, neco takoveho. kdyz je chlapovi pres 21, ma svoji nemovitost, nebyl v base, tak musi mit doma strelnou zbran... a co jsem slysel, tak nektere druhy kriminality v tech mestech proste neznaji - drban vi, ze kdyz te prijde vykrast, tak to nejspis schyta... a narust jinych druhu, dany pritomnosti strelne zbrane v kazde domacnosti - domaci nasili, nestastne nahody, sousedske neshody, atd. - je pry zanedbatelny... Já bych ani takovýhle zákon o povinnosti mít zbraň mít nemusel, mě by stačil u nás zákon říkající jasně, že pokud mi někdo vleze do bytu nebo domku a já ho zastřelím, tak že mi policie poděkuje a tím to skončí a nebude mě nikdo vyšetřovat a tahat po soudech. Ale ono k tomu, při současném potažmo předpokládaném budoucím vývoji kriminality, asi jednou dojde.
algy Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Tak oživuju staré vlákno, abych se pochlubil, že od úterý jsem byl hrdým majitelem stretche v ZDP, abych ho v sobotu při první výletu ztratil. Debil.
kilosunky Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Tak to nastve.. Ja mam od SPY Sage 2 (titan), FFG Enduru (VG10) a Persistenca a musim povedat, ze urcite to nie je koniec pavukov u mna.. Casom urcite chcem este Enduru v ZDP, pripadne Stretcha (taktiez v ZDP).. To ale ukaze cas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se