Columbus Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Co by skalní příznivec Omegy bych ji samozřejmě volil, ale musím poznamenat, že DOXY SUB 5000T COSH Sharkhunter, o kterých byla řeč a které chtěl jiriskopal68 koupit, mají něco do sebe. Netušil jsem, že má Doxa certifikované strojky a navíc s ETOU 2892. Myslel jsem si, že jsou Doxy osazené ETOU 2824.
railmaster Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Co by skalní příznivec Omegy bych ji samozřejmě volil, ale musím poznamenat, že DOXY SUB 5000T COSH Sharkhunter, o kterých byla řeč a které chtěl jiriskopal68 koupit, mají něco do sebe. Netušil jsem, že má Doxa certifikované strojky a navíc s ETOU 2892. Myslel jsem si, že jsou Doxy osazené ETOU 2824. Pri týchto kalibroch ide len o dobrý pocit. Mal som hodinky s obidvomi kalibrami a 2824-ke som nemal čo vytknúť. Bol rovnako presný a spoľahlivý ako 2892. Okrem toho, 2824 sa montuje aj do certifikovaných chronometrov.
Columbus Odesláno 2. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Dovolil bych si odporovat i když možu připustit možnost koupě dvou špatných kusů. Měl jsem hodinky dvou odlišných kvalitních švýcarských značek osazených právě 2824 a nedržely mi rezervu tahu což se mi při stejné pohybové aktivitě u jiných strojků nikdy nestalo. Jednou se jednalo o Breitlingy a podruhé o Eterny. Takže nevím, nepovažuju právě tyhle značky za nějaký šrot. 2 2
Návštěvník Kamil Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 V jiném vlákně se rozvinula zajímavá polemika o kalibrech ETA. Tak jsem ji přesunul do nového vlákna a začnu jednou starou citací: Tady je to celkem přehledně popsané, sice v žabožroutštině, ale díky tabulkám docela srozumitelně. Jen v těch ochranách proti nárazu Etachocs/Incabloc se tabulky nějak rozcházejí, jedna úrovni Elabore přiřazuje Etachocs, druhá pak Incabloc ...
fobus Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Ahoj...rád by som sa opýtal znalejších - aký máte názor na strojček ETA 2897? Je v hodinkách, ktoré si chcem kúpiť...
Horhe Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Ahoj...rád by som sa opýtal znalejších - aký máte názor na strojček ETA 2897? Je v hodinkách, ktoré si chcem kúpiť... To by měla bejt nahoře zmiňovaná 2892 s rezervou nátahu.
George_1903 Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Teď jsem našel tento calibr, myslím 2892-A2 i ve Victorinox hodinkách.http://www.hodinky-damske-panske.cz/241355/a-10452/Co si o tom myslíte??? Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se