jankoxxx Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Tak prave mi dorazili dlho ocakavane Glycine Airman. Po dlhom hladani vhodneho predajcu som nakoniec zakotvil tu http://www.sorelleronco.it/Ako to uz u Talianov byva, objednavku poplietli a namiesto Purist 3-rucickoveho modelu mi poslali GMT model 4-rucickovy. Staznost som uz napisal a uvidime aka bude odpoved... Na prvy omak su to hodinky velmi zaujimave a vecer urcite pripojim viacero fotiek s viacej dojmami. Snad sa dovtedy trochu upokojim.
jankoxxx Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Můžeš udělat alespoň jednu ? je mi fakt luto ale telefon mam zastaraly a fotky nerobi. slubujem ze prve co urobim doma je ze sem postnem nejake fotky. mozno budem dnes v praci koncit skorej tak to snad nebude ani tak dlho trvat. sok z pokazenej objednavky sa pomaly ustaluje.
jankoxxx Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Slubil som par fotiek. Zial svetlo uz nebolo moc dobre a makro objektiv stale nemam takze zatial aspon fotky pochybnejsej kvality. Popis, dojmy a minirecenziu pridam neskor. Teraz sa mi velmi nechce do toho pustat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
StanoBare Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 hmm viem , ze si ich velmi chcel a dlhsie planoval, takze verim, ze sa to dotiahne uplne do konca, ako si si povodne vybral "cistejsi" 3rucickovy. Za mna aj Base 22jky su velmi pekne (aj ked na fotkach to tak nevyznie, ale v pohode). uz ked pisem, prosim, ta luneta sa po odisteni spodnou korunkou otaca volne, alebo ma aj vtedy zachovany aspon jemny klik system?
Návštěvník Tada Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 hmm viem , ze si ich velmi chcel a dlhsie planoval, takze verim, ze sa to dotiahne uplne do konca, ako si si povodne vybral "cistejsi" 3rucickovy. Za mna aj Base 22jky su velmi pekne (aj ked na fotkach to tak nevyznie, ale v pohode). uz ked pisem, prosim, ta luneta sa po odisteni spodnou korunkou otaca volne, alebo ma aj vtedy zachovany aspon jemny klik system? Jestli si dobře pamatuju, tak Glycine mají lunetu klikací, po 24 dílcích. 1
farářskej Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) Jestli si dobře pamatuju, tak Glycine mají lunetu klikací, po 24 dílcích. Ve skutečnosti je ta luneta půlhodinová, Tádo, takže celej kruh má 48 kliknutí. Nejspíš kvůli těm nešťastníkům, kteří jedou na Novej Zéland, do Tasmánie a podobnejch krajů v divnejch časovejch zónách. Mimochodem, janko - já si původně svý Airman 17 objednával v Purist verzi a taky mi přišel čtyřručkovej kus. Dneska jsem rád, že mám to, co mám, a určitě bych to neměnil Je to uživatelsky daleko příjemnější a pokaždý, když střídám hodinky, tak se nemusím učit znovu číst čas... zní to možná jako pitomost, ale z praktickýho hlediska je to fakt lepší. Estetický hledisko tří ruček ve srovnání se čtyřma nechám na tobě edit: překlep Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem farářskej
Návštěvník Tada Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Ve skutečnosti je ta luneta půlhodinová, Tádo, takže celej kruh má 48 kliknutí. Nejspíš kvůli těm nešťastníkům, kteří jedou na Novej Zéland, do Tasmánie a podobnejch krajů v divnejch časovejch zónách. Mimochodem, janko - já si původně svý Airman 17 objednával v Purist verzi a taky mi přišel čtyřručkovej kus. Dneska jsem rád, že mám to, co mám, a určitě bych to neměnil Je to uživatelsky daleko příjemnější a pokaždý, když střídám hodinky, tak se nemusím učit znovu číst čas... zní to možná jako pitomost, ale z praktickýho hlediska je to fakt lepší. Estetický hledisko tří ruček ve srovnání se čtyřma nechám na tobě edit: překlep Aha, no člověk se pořád dovídá něco nového Já mám na jediných GMT lunetu nearetovanou, tož ty pásma mám taková jaká si je udělám 1
farářskej Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Aha, no člověk se pořád dovídá něco nového Já mám na jediných GMT lunetu nearetovanou, tož ty pásma mám taková jaká si je udělám Hele, nebudu na tebe hrát chytrýho - než jsem to napsal, tak jsem otáčel lunetou a počítal, kolikrát to cvakne
Návštěvník Tada Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Hele, nebudu na tebe hrát chytrýho - než jsem to napsal, tak jsem otáčel lunetou a počítal, kolikrát to cvakne Kdo si hraje nezlobí Já bych neměl trpělivost 2
jankoxxx Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 zacal som pisat taku minirecenziu tak ju sem hodim niekdy pocas dna. v skraratke by som povedal zatial len tolko, ze vobec nevyzeraju na 42mm. posobia skor subtilnejsie, teda aspon v porovnani s archimede pilo H ktore maju tiez 42mm. zrejme ich zmensuje luneta. ta nefunguje na klik systeme. po odisteni korunky sa nou da pohybovat oboma smermi, pohyb je plynuly ale nie uplne volny.
jankoxxx Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Ve skutečnosti je ta luneta půlhodinová, Tádo, takže celej kruh má 48 kliknutí. Nejspíš kvůli těm nešťastníkům, kteří jedou na Novej Zéland, do Tasmánie a podobnejch krajů v divnejch časovejch zónách. Mimochodem, janko - já si původně svý Airman 17 objednával v Purist verzi a taky mi přišel čtyřručkovej kus. Dneska jsem rád, že mám to, co mám, a určitě bych to neměnil Je to uživatelsky daleko příjemnější a pokaždý, když střídám hodinky, tak se nemusím učit znovu číst čas... zní to možná jako pitomost, ale z praktickýho hlediska je to fakt lepší. Estetický hledisko tří ruček ve srovnání se čtyřma nechám na tobě edit: překlep tak mame podobny osud. v podstate nemam tiez vyhrady voci tomuto GMT modelu, uz sa s nim zzivam a urcite ho nebudem posielat nazad. musim povedat ze mojim airmanom chyba k absolutnej estetickej dokonalosti len ten blue degrade cifernik ktory mas ty. to je naozaj lahodka pre oko.
gerhard Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 No su to krasavice a ja by som to nechal tak .
shag Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Parada, ja by som si tiez nechal GMT. Gratulujem.
jankoxxx Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 cast prva: Predajca: najprv som ich chcel brat od Bussi Preziosi (http://www.bussipreziosi.com/) ale tam mi bolo po 2 tyzdnoch cakania oznamene ze ich mozu dodat az v mesiaci September. Po mensom srdcovom infarkte som si nastastie spomenul na Sorelle Ronco (www.sorelleronco.it) a tam mi nakonie cponukli este lepsiu cenu ako u Bussiho. Pribeh teda konci dobre?.. alebo nie?? Doprava: vzhladom na to ze uz som nevedel vydrzat a talianskej poste som to zverit nechcel, tak to slo cez DHL. V pondelok naobed odoslane, v utorok na obed prijate. Tomu sa povie rychlost. Stalo to 60 Eur? Ak platite cez paypal, priratajte k nakladom este 10 eur za kazdych 500 eur hodnoty kupovaneho produktu. Balenie: radost rozbalovat. Velka krabica obsahovala okrem zvycajnej protiotrasovej ochrany katalog serie hodiniek Glycine Airman a obalku s fakturou a knihu historie modelovej rady Glycine Airman od Andre Stikkersa. Vrhol som sa na samotne balenie s hodinkami. Pekna drevena doza vystlana kozou obsahuje nastroj na vymenu tahu/remienkov, nahradny remen koza/textil, a samotne hodinky na ciernom kozenom remeni?.. Bella Italia, objednaval som predsa na SS tahu? co to ma znamenat??? Z prilozeneho listu som vycital ze mi ho poslu dodatocne niekedy v septembri lebo ho nemaju na sklade? no jo co uz hovorim si. Celkovy dojem velmi dobry. Hodinky: kuknem na ne a zalieva ma pot? hned na prvy pohlad vidim ze je to GMT model a nie Purist model ktory som objednaval? co teraz??? Po asi pol hodke som sa ukludnil a napisal mail predajcovi. Po par rozhovoroch (zavoali mi asi do 10 minut ako som im napisal) sme mozno nasli riesenie tohoto problem. Po tom ako som odmietol hodinky zaslat nazad na vymenu za spravny model (ktory nemaju na sklade) som ich poziadal nech mi poslu cifernik zodpovedajuci modelu Purist a hodinovu rucicku modelu Purist zdarma spolu s tym kovovim tahom. Stale sa to riesi tak uvidime ako to dopadne.
Baker Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Po tom ako som odmietol hodinky zaslat nazad na vymenu za spravny model (ktory nemaju na sklade) som ich poziadal nech mi poslu cifernik zodpovedajuci modelu Purist a hodinovu rucicku modelu Purist zdarma spolu s tym kovovim tahom. Stale sa to riesi tak uvidime ako to dopadne. Neni to skoda, hodinky hned prekopavat, nevic nebude sedet referencni cislo, zaruka pryc, atd. Nebylo jednodussi to vymenit za pozadovany model?
jankoxxx Odesláno 4. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Neni to skoda, hodinky hned prekopavat, nevic nebude sedet referencni cislo, zaruka pryc, atd. Nebylo jednodussi to vymenit za pozadovany model? nevravim ze to chcem robit hned. ide mi len o to trochu predajcu "vytrestat" za nepozornost pri spracovani objednavky a nic sucejsie ma nenapadlo. nech sa talian trosku smazi vo vlastnej stave.
Columbus Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 Určitě bych je nepředělával, ale vyměnil, tím je znehodnotíš a při případném prodeji budeš mít značné problémy. Nechceš si je nakonec nechat, vypadají bezvadně, možná líp než tříručky.
farářskej Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 ten blue degrade cifernik je nádhernej, ale pokud si pamatuju, tak ho dělají akorát k těm sedmnáctkám - a nevím, jestli bys chtěl těžký 46 mm hodinky Jestli se dostaneš do Prahy, tak bysme mohli udělat Glycine sraz - už se nás tu pár pohybuje... 1
Columbus Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2010 (upraveno) je nádhernej, ale pokud si pamatuju, tak ho dělají akorát k těm sedmnáctkám - Kdepak, černomodrý číselník má ještě Airman Special. Obrázek z http://www.glycine-watch.ch/e/collection/detail_image.jsp?ID_Display=10001G&ID_Image=10005W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. srpna 2010 uživatelem Columbus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se