Mlsanek Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Dobry den přeji, pře neajkou dobou jsem se začal zajimat o hodinky neco počet - netušim zda moc nebo málo ale nakonec jsem skončil mezi značkami Tissot x Certina, která je podlevás vhodnejsí? Chtel bych neaky sportovní model, plavaní, myslivost trosku outdoor. Moje představa tj. co by měli splňovat: vodotěsné, dobře odečítatelný čas i za tmy, datumovka (idelne i se dny), prednost automatky, kvalitni, psolehlive a co je nejdulezitejsi cena do 15 tis.kč. Moje typy: Tissot: http://www.goldeligi...-430-11-057-00/ Certina: http://www.goldeligi...633-7129-42-61/ Moc si vážím vaší pomoci a ochoty, s pozdravem Mlsánek
Krupkic Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Přihoď si 3.000 Kč a kup si tyhle parádní hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30969-prodam-hamilton-x-wind-antireflexni-uprava-skla/
Horhe Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Ahoj, mám obavu, že na těch tissotech uvidíš v noci velký kulový. Zkus se podívat sem 305? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
little_w Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Vitej na foru. Na uvedene aktivity bych ti rozhodne doporucil osvedcene, i kdyz quartzove, Trasery. Vydrzi hodne a i o pulnoci na posedu si v pohode prectes cas, abys zjistil, ze zver te skutecne ignoruje uz ctyri hodiny (jan priklad) Pokud jsi Trasery vyloucil z vyberu a ja to prehledl, omlouvam se. Pokud jsi je z vyberu nevyloucil, jdi do nich a za zbytek si kup nejaky prdacky Seiko v automatu, pro zacatek 1
Mlsanek Odesláno 5. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Děkuji za reakce ty certiny jsou perfektní, ale nevim jak a kde je objednat u nas v čr stojí cca přes 10 tis. na te stránce jak hort odkazuje si je můžu objednat přímo ?? Nebo jak na to??Nikdy jsem takhle ze zahranici nic nekupoval (krom oblečení) a pri nákupu v zahranicí by platila záruka i u nás ?? Pro little_w: Vypadají luxusne a ta cena je jeste lespi, jak dlouho může ta baterie vydrzet?? 2 - 3 roky?Ten odkaz na ty hodinky v akci je super díky moc za nej. Akorat nevim co ten silikonový pásek jak je v praxi, prijemny, drží?? K tem Traserům jsem neak neprihlizel ale tyhle se me moc líbí i kdyz nejsou automaty, zajimalo by me srovnání svitivosti tech traserů x certiny?? Co si o tom myslite?Díky moc
sect Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) ......... zajimalo by me srovnání svitivosti tech traserů x certiny?? Co si o tom myslite? Díky moc Trasery mají tritium, takže určitě budou svítit lépe a hlavně celou noc. Přesněji, ty certiny budou asi ze začátku svítit silněji, ale po chvíli začnou slábnout a nad ránem už na nich neuvidíš nic. Což u Traseru nehrozí. Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem sect
Horhe Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) Ty Trasery maj v kapslích radioaktivní tritium. To znamená, že následujících cca 10 let budou svítit pořád. Certiny bych viděl tak na deset minut mnohem intenzivnějšího svícení než traser a pak to půjde dolů. Ale jelikož tam tý luminovy je celkem dost, tak si myslim že když ráno zamžouráš, tak čas odečteš. Co se týče toho shopu, tak tady jsou nějaký informace a jeden kolega tam zrovna nakupoval, tak se ho můžeš zeptat na dojmy. S tou zárukou nevim, snad by měla bejt celosvětová, ale jelikož momentálně krachnul ofciální dovozce do čech, tak nevim kdo by zajišťoval servis. Ha, Sect rychlejší, ale aspoň vidíš, že si nevymejšlíme. Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem Horhe
StanoBare Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 (upraveno) Trubice spociatku svietia akoby poslabsie - ale to je klam, ked si oko privikne na tmu ziaria...celu noc...ziadne zoslabnutie ako u lumi nateru. Ono aj v tom sa to velmi pohlo vpred - vid Superluminova, ci v sekcii Lum-TEC. Osobne som mohol porovnavat tritium trubice vs. Superluminova - u oboch odcitas v tme cas v pohode, u lumi nateru intenzita odpoveda hrubke vrstvy a intenzite a dobe nasvetlenia. Nemam foto lumi porovnani tvojich hodiniek vo vybere, len Fortis(superluminova) vs. Ball(tritium trubice) a aby som nedaval xkrat to iste foto, poslem ti ho cez SZ. Aspon tak pre nazornost uvidis sam ako sa meni intenzita. edit" doplnenie textu Upraveno 5. srpna 2010 uživatelem StanoBare
little_w Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 Pro little_w: Vypadají luxusne a ta cena je jeste lespi, jak dlouho může ta baterie vydrzet?? 2 - 3 roky? Ten odkaz na ty hodinky v akci je super díky moc za nej. Akorat nevim co ten silikonový pásek jak je v praxi, prijemny, drží?? jirko, co se tyce baterky, to fakt nevim a ani neresim. moje trasery jsou koupene v r. 2008, takze ty 3 roky bych videl jako uplne minimum. navic maji indikaci EOL (end of life), tzn kdyz baterka chcipa, vterinovka zacne skakat kvuli uspore energie po dvou nebo trech vterinach. cili mas dost casu (tydny?) na to, aby sis toho vsimnul a skocil vymenit baterku... takze to fakt neni zadny problem. pokud ses ptal na baterku kvuli svitivosti (mozne je vsechno), tak na to kolegove uz odpovedeli. na ruckach sviti trubicky s tritiem, takze to s baterkou nema nic spolecneho... no, pokud bych postavil vedle sebe certiny a trasery, tak jak mam certiny rad, tak pro tebou popsane vyuziti bych rozhodne a bez vahani bral ty trasery. "chronoshop" je navic osvedcena spolehliva firma 1
Mlsanek Odesláno 5. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2010 jirko, co se tyce baterky, to fakt nevim a ani neresim. moje trasery jsou koupene v r. 2008, takze ty 3 roky bych videl jako uplne minimum. navic maji indikaci EOL (end of life), tzn kdyz baterka chcipa, vterinovka zacne skakat kvuli uspore energie po dvou nebo trech vterinach. cili mas dost casu (tydny?) na to, aby sis toho vsimnul a skocil vymenit baterku... takze to fakt neni zadny problem. pokud ses ptal na baterku kvuli svitivosti (mozne je vsechno), tak na to kolegove uz odpovedeli. na ruckach sviti trubicky s tritiem, takze to s baterkou nema nic spolecneho... no, pokud bych postavil vedle sebe certiny a trasery, tak jak mam certiny rad, tak pro tebou popsane vyuziti bych rozhodne a bez vahani bral ty trasery. "chronoshop" je navic osvedcena spolehliva firma Moc děkuji, po zvážení všech možných a nemožných porměných jsem se rozhodl že si je pořídím jak se říká "jdu do nich" Jen bych se rád zeptal (little_w) mají ty dva modely na které jsi odkazoval také funkci EOL ??Neak jsem to tam nevycetl A ktere z tech dvou by jsi volil ??? Me by se klidne libili ty levnejsi ne k vuli cene ale ty druhé mají moc budíčků a njsem si jistý zda k necemu budou krome zmatení nepřitele Předem děkuji za odpověď p.s.: Jeste bych si dovolil na vas vzit z vase portofila zde icq pokud by vám to nevadilo??
Mlsanek Odesláno 8. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Dobry den, tak nakonec jsem si pořídil hodinky z chronoshopu, model Traser super sport chrono se silikonovým pásem, mam je par mesicu a jsme stále nadseny, dostavají sem tma pekne zabralt ale stále drží vse ok, skličko neni poskrabane poroste parada. Jedine co bych mel vítku je k silikonovému remenu, tento remen je fakrt na ho*vno.Zkušenosti se prodejcem chronoshop: Vynikající poradil, odpovedel na moje infantilní otázky, mohu jen doporučit. sp ozdravem Mlsanek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se